Prodanca a aruncat la gunoi "altarul" cu Reghe (FOTO) Recomandat

Joi, 08 Decembrie 2022 16:30
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a rupt lanţul de iubire de tot! După ce împânzise casa cu tablourile de familie alături de Reghe şi de copii, acum Anamaria Prodan şterge tot! Toate frescele şi tablourile imense, cu familia frumoasă, au fost date jos de pe pereţii vilei de la Snagov, după pronunţarea divorţului. Impresara spune că Bebeto nu mai suportă să le vadă în ochi, potrivit Click!
Anamaria Prodan a şters toate urmele iubirii sale cu Reghe, după pronunţarea divorţului! Nu l-a şters doar din suflet, dar a aruncat la gunoi şi toate tablourile de familie în care antrenorul apărea şi care erau agăţate la tot pasul pe pereţii casei de la Snagov (foto ↓).

prodanca tablouri

Se pare că Bebeto, copilul cuplului, nu mai suportă să mai vadă tablourile cu familia de altădată, reunită şi fericită, zâmbind larg de pe toţi pereţii vilei.

Anamaria Prodan: „Bebe a zis: acoperă-l, să nu mai văd!”

„Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei ştiu că Reghe mereu şi-a lăsat de izbelişte părinţii şi pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracţii şi de femei", au declarat finii şi apropiaţii impresarei, pentru Click!
"Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.
Instanţa de judecată de la Buftea a admis nu doar cererea de divorţ din culpă comună, dar a şi stabilit o pensie alimentară de doar 1600 de euro pe lună pentru Laur junior.
Anamaria Prodan nu e deloc mulţumită cu suma stabilită de instanţa de judecată.
„Acum se chinuieşte să nu-i achite nici ăstuia pensie alimentară cum a făcut cu Luca. Păi, copilul meu trăieşte cu 1.600 de euro pe lună? Numai benzina e 1.000 de euro pe lună!”, ne-au mai spus finii impresarei, indignaţi.

Anamaria Prodan: „Am mai rămas cu două case! Şi pe alea vrea să mi le ia!”

După divorţ, vila de la Snagov a rămas în posesia Anamariei Prodan şi a copiilor, plus un apartament în care, momentan, locuieşte fostul soţ al impresarei, Tibi Dumitrescu.
„Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Şi ce să înveţe de la el? Pentru toţi a murit. Ca să poţi să ai inima să spui aşa ceva, când aceste două fetiţe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine şi te-au susţinut cu toată forţa lor şi, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că şi ele au trăit episoadele astea, nu numai eu... E mort, şi îngropat, şi cu pomana de şapte ani făcută! Am mai rămas cu două case! Şi pe alea vrea să mi le ia!”, a dezvăluit impresara, zilele trecute, în cadrul podcastului „Tare de tot”.
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat, luna trecută, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băieţel, Laurenţiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani. În urma divorţului, impresarei i s-a permis, totuşi, să păstreze numele de Reghecampf, dobândit în timpul căsniciei cu antrenorul lui PFC Neftci.

Articole similare: Reghe, prima declaraţie după ce a divorţat oficial: «Sper ca şi doamna Anamaria Prodan să înţeleagă că prin această hotărâre s-a pus capăt oricărei divergenţe!»

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu