Reghe, prima declaraţie după ce a divorţat oficial: «Sper ca şi doamna Anamaria Prodan să înţeleagă că prin această hotărâre s-a pus capăt oricărei divergenţe!» Recomandat

Luni, 21 Noiembrie 2022 14:01
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au despărţit în urmă cu mai bine de un an, însă până acum nu reuşiseră să divorţeze în mod oficial, notează protv.ro.

(Citeşte şi Reghe dă cu Prodanca de pământ, la propriu! Noi filmări şocante cu bătaia dintre cei doi (VIDEO))

Separarea celor doi ar fi devenit însă oficială pe 18 noiembrie 2022, atunci când Judecătoria Buftea a admis cererea de divorţ înaintată de Laurenţiu Reghecampf şi a dispus desfacerea din culpă comună a căsătoriei cu Anamaria Prodan.

(Citeşte şi "Fă, luaţi-aş familia în p** de m** ordinară şi de sl** dracu’ care eşti!")

Ca urmare a deciziei, antrenorul va trebui să achite lunar pentru fiul său, Laurenţiu Reghecampf junior (cunoscut şi drept Bebeto) o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete. Astfel, sursa citată afirmă că fiul lui Laurenţiu Reghecampf cu Anamaria Prodan va primit lunar 1.600 de euro!

Potrivit celor de la Cancan, Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie după ce a aflat decizia judecătorilor, afirmând că speră ca acum Anamaria Prodan să încheie orice conflict pe care îl au.

(Citeşte şi «Şarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriţi să mergi direct în iad»)

„Consider că decizia instanţei este binevenită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spaţiul public cu privire la acest divorţ. Nu a fost opţiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar până la urmă s-a încheiat şi această epopee. În principiu, niciun divorţ nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluţie. De altfel, sper ca şi doamna Anamaria Prodan să înţeleagă că prin această hotărâre s-a pus capăt oricărei divergenţe. Instanţa s-a pronunţat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuinţă, aşa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil. Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea şi întregul meu sprijin, ca şi până acum, iar acest divorţ nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o şi i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conştient că va rămâne acelaşi Bebe pentru mine şi că nu voi înceta vreodată să-l iubesc necondiţionat. Bebeto este şi va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam şi Corina”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru sursa citată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu