03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Finalizarea proiectului ”Dezvoltarea serviciilor și introducerea de noi tehnologii  S.C. EMACO GAL S.R.L.” 20.02.2019
Finalizarea proiectului ”Dezvoltarea serviciilor și introducerea de noi tehnologii S.C. EMACO GAL S.R.L.” 20.02.2019

EMACO GAL S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul Dezvoltarea serviciilor și introducerea de noi tehnologii S.C. EMACO GAL S.R.L.”, cod MySMIS 112447, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul principal al proiectului a constat în diversificarea serviciilor prestate de societate, prin extinderea serviciilor existente și prin realizarea unui serviciu nou “tratarea locală a apelor uzate din rețeaua de canalizare a localităților, prin reținerea/reciclarea nămolurilor și evacuarea directă a apelor preepurate în rețeaua de canalizare”.

Rezultatele proiectului: realizarea unei investiții inițiale, care presupune atât inovare de produs - prestarea unui serviciu nou pentru companie, inovare de proces reprezentată de implementarea unei metode semnificativ imbunătățite de prestări servicii, incluzand tehnologie ultramodernă, cât și activități de certificare, înregistrare marcă comercială și activități de internaționalizare.

Valoarea totală a proiectului este de 2.063.629,69 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 1.054.019,55 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii constă în crearea a 2 noi locuri de muncă, crearea unui mediu favorabil ofertării de servicii profesionale în domeniu și creșterea competitivității societății.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: MACOVEI ION administrator EMACO GAL S.R.L., telefon: 0743.080.944, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa: Municipiul Galați, Bulevardul MAREA UNIRE Nr. 19, spațiul comercial nr. 2, camera 2, Bloc P6, Scara 1, parter, Județul Galați.


Articole înrudite