Piaţa de comercializare a produselor agricole este în continuă modernizare, astfel încât activitatea să intre pe un făgaş de normalitate. După ce a fost reparat acoperişul, astfel încât să nu mai existe scurgeri ale precipitaţiilor peste marfa comercianţilor, au fost montate camere de luat vederi, care supraveghează activitatea în piaţă 24h/zi, a fost instituit un program de funcţionare a pieţei, aceasta este închisă pe perioada de noapte, iar în paralel au fost etichetate toate mesele cu taloane de identificare. Astfel, în orice moment se poate şti cărei persoane sau societăţi aparţine o anumită masă, numărul contractului de închiriere şi data emiterii acestuia, precum şi perioada de închiriere. În acest mod orice masă liberă poate fi identificată pentru a fi închiriată fără probleme. Se pare că toate aceste modificări au dus la un rezultat vizibil.
Daniel Grosu, directorul SC Pieţe, Zone Verzi SA, a precizat: „În piaţă activitatea se desfăşoară după program, fiecare ştie ce are de făcut, unde îi este locul, astfel încât să nu avem goluri de activitate sau reclamaţii. La nivelul societăţii desfăşurăm activitatea cu 6 taxatoare, iar în urma sudiului privind încasările din ultimile două luni am constatat o creştere destul de importantă a acestora, ce se ridică la valoarea de 15 mii lei lunar, mai exact 30,8 mii lei încasări în două luni, doar din taxe forfetare. Pot spune că în lunile anterioare încasările erau în jurul a 10-11 mii lei, cu aceleaşi taxatoare, în număr de 6, cu aceleaşi mese ocupate şi, ce este mai important, cu aceleaşi tarife. Prefer să nu fac foarte multe comentarii, ci doar că încasările au crescut considerabil, iar plusul este înregistrat în contabilitate şi direcţionat mai apoi către investiţii”.