Clubul Sportiv Şcolar Tecuci este una dintre puţinele unităţi de învăţământ tecucene care nu se confruntă cu lipsa spaţiului în care să îşi desfăşoare activitatea. Mai mult de atât, această unitate are o serie de spaţii acoperite ori terenuri ce nu sunt utilizate la justa lor valoare şi care ar putea aduce beneficii însemnate unităţii, în condiţiile în care ar fi utilizate corespunzător. Noul manager al Clubului Sportiv Şcolar Tecuci, Valeriu Mănăilă, are o altă viziune în ceea ce priveşte gestionarea spaţiului, iar aceasta poate fi un pas către investiţii extrem de necesare. „Clubul nostru îşi desfăşoară activitatea în principal în Sala Polivalentă, care oferă toate condiţiile necesare, iar fostul spaţiu a rămas neutilizat. Mai mult de atât, avem şi un teren, care de asemenea nu este folosit, având în vedere că antrenamentele au loc pe stadionul municipal, aflat în administrarea Primăriei. Cum există excedent de spaţiu, ne-am gândit ca acesta să fie utilizat pentru a aduce fonduri clubului. Nouă, la club, ne-ar fi extrem de necesar un microbuz cu care să ne deplasăm la competiţii, însă cum momentan nu avem, suntem nevoiţi să închiriem unul. Pe viitor ne-am dori propriul mijloc de transport - în aceste condiţii economia ar fi mult mai mare. Din banii alocaţi pe închirierea unui mijloc de transport pe un an de zile am putea achiziţiona relativ uşor un microbuz, însă, cum fondurile nu sunt niciodată «grămadă», am căutat soluţii pentru strâgerea lor. Una dintre aceste soluţii este cea privind schimbarea destinaţiei unor spaţii existente, modernizarea lor, utilarea, pentru ca mai apoi acestea să fie închiriate”, ne-a declarat Valeriu Mănăilă.
Fosta sală de antrenamente urmează a fi recompartimentată pentru a căpăta destinaţia de sală de forţă pentru bărbaţi şi sală de fitnes pentru sexul frumos, utilizarea acestor două săli ar urma a fi făcută pe bază de abonament lunar, iar fondurile obţinute vor putea fi utilizate pentru investiţii.
„Terenul de sport din spatele clubului ar putea fi modernizat, dotat cu nocturnă, acoperit cu gazon artificial, iar mai apoi ar putea fi închiriat cu ora. Pentru toate aceste investiţii, costurile iniţiale sunt minime, însă beneficiile ar putea fi majore, având în vedere faptul că spaţiile sunt amplasate central, au dotări de ultimă oră, încălzire centrală, saună, duşuri, vestiare. Tot ce trebuie să facem este să le... «actualizăm» şi să încasăm de pe urma lor, lucru care este perfect legal şi mai ales posibil, cu eforturi minime, totul pentru binele şi evoluţia sportului tecucean, care este unul de elită”, a concluzionat directorul CSS Tecuci.