17 NOIEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bucurie de Crăciun oferită de Bunul Samaritean
Bucurie de Crăciun oferită de Bunul Samaritean

În acest an, Moş Crăciunul Asociaţiei Bunul Samaritean din comunca Nicoreşti a reuşit să aducă magia sărbătorilor la un număr record de persoane: 1.000 de cadouri pentru copii, bebeluşi şi vârstnici; 60 de pachete cu alimente pentru familii numeroase; 40 de saci plini de cadouri pentru copii de la centrul de zi; 17 saci cu multe surprize pentru adulţii din centru; sute de jucării şi îmbrăcăminte pentru oameni din 11 sate; petrecere de Crăciun, pentru copiii din centrul de zi; petrecere de Crăciun pentru rezidenţii din centrul rezidenţial. Tote acestea au fost posibile datorită oamenilor generoşi din România şi din străinătate, prin sponsorizare, donaţie sau muncă de voluntariat.
Şi dumneavoastră puteţi ajuta la continuarea proiectelor şi să îndepliniţi planurile de viitor ale asociaţiei, devenind sponsor al Bunului Samaritean. Pentru mai multe detalii puteţi suna la 0768821843 (Ionel Melinte).
Asociaţia Bunul Samaritean, înfiinţată în anul 2000, cu sediul în comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi, este o organizaţie umanitară, non-profit, apolitică, neguvernamentală, constituită pe o perioadă nedeterminată. Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială sau starea de sănătate are dreptul la o viată demnă şi decentă. Asociaţia are următoarele componente: Centru de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu dizabilităţi - este o locuinţă pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, înfiinţat în anul 2003, care oferă dragoste găzduire, îngrijire personală, educaţie, terapie şi socializare pe o perioadă nedeterminată; Centru de zi pentru copii proveniţi din familii defavorizate - a fost înfiinţat în anul 2007, este adresat zilnic unui număr de 40 de copii de vârstă şcolară iar copiii beneficiază de două mese pe zi, duş, schimb de hăinuţe, sprijin în efectuarea temelor, jocuri educative şi distractive, consiliere psihologică şi, nu în ultimul rând, afecţiunea şi dragostea personalului centrului.


Articole înrudite