06 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Priscila Profire, fata de 10 a Galațiului! E singura din județ cu nota maximă la Evaluarea Națională 2024
Priscila Profire, fata de 10 a Galațiului! E singura din județ cu nota maximă la Evaluarea Națională 2024

În județul Galați, o singură medie de 10 s-a înregistrat la Evaluarea Națională 2024. Eleva care a reușit să ia media 10 este Priscila Profire (foto 👆), de la Școala Nr. 29 din Galați. Mai are încă patru frați, este al treilea copil al familiei și era la o înmormântare în familie când a aflat vestea. A învățat, dar s-a și rugat, însă nu a uitat să se distreze!

Priscila vrea să devină medic, dar ca și liceu ar dori să ajungă la Liceul Pedagogic. "Știam că am făcut bine, dar nu mă așteptăm să iau 10. Eram cu tatăl meu și cu sora mea și mama mă suna din 5 în 5 minute, s-au afișat, nu s-au afișat rezultatele și m-am uitat și am văzut 10, 10, 10 și a fost un șoc, dar a fost și o foarte mare bucurie. Cum se ia un 10 perfect? Rețeta este muncă, rugăciune și părinți, profesori care mereu m-au susținut. Distracția cu prietenii are partea ei foarte importantă, te detașezi, te deconectezi", ne povestește fata de 10 a Galațiului.

Citește și Evaluarea Naţională 2024: Judeţul Galaţi, locul V pe ţară la promovabilitate

Și părinții au propria rețetă pentru copii cu 10 pe linie. "Nu am vrut să suprasolicităm limitele copiilor, ci am încercat să îmbinăm munca cu odihna, distracția cu responsabilitățile, dragostea cu disciplina. Viața este întotdeauna un amestec între dulce și amar, e adevărat, am avut o înmormântare în familia extinsă, a trebuit să călătorim dimineață la întoarcere acum, dar în același timp îi suntem recunoscători lui Dumnezeu și fericiți", ne-a spus și Daniel Profire (foto 👇), tatăl Priscilei.

Felicitări! 👏👏👏

  • Galerie Foto:

Articole înrudite