28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O gălăţeancă a strălucit la gala premiilor BAFTA 2023
O gălăţeancă a strălucit la gala premiilor BAFTA 2023

Gălăţeanca Andreea Cristea, influencer de succes şi model, s-a remarcat la gala premiilor BAFTA 2023 care a avut loc la Londra, cu o ţinută inedită, şi a reuşit să intre în mai toate topurile de "cei mai bine îmbrăcaţi", realizate de revistele de specialitate.

Cu ţinuta inedită pe care a ales să o poarte, Andreea Cristea s-a remarcat pe covorul roşu, astfel că a intrat în topurile "best dressed", realizate de regulă de critici de modă după astfel de evenimente. Gălăţeanca, care s-a mai remarcat şi în trecut la premiile BAFTA, prezentând un look impecabil, anul acesta s-a autodepăşit. În faţa obiectivelor, a mers într-o creaţie uimitoare inspirată de... ciuperci, realizată de Rahul Mishra. Modelul a completat ţinuta cu cizme înalte, bogat decorate cu pietre colorate şi cristale delicate. Frumoasa gălăţeancă a fost menţionată, printre altele, în topurile realizate de The Cut, Jezebel, The Guardian, Glamour sau Independent UK. La eveniment au fost prezenţi şi moştenitorul tronului britanic, prinţul William, şi soţia sa, Katherine.

bafta 2

La cea de-a 76-a ediţie a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului şi Televiziunii din Londra, premiul BAFTA pentru cel mai bun regizor i-a revenit germanului Edward Berger, realizatorul filmului "Nimic nou pe frontul de vest". Iar Austin Butler a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului regelui rock and roll-ului în filmul "Elvis". Premiul pentru cea mai bună actriţă a fost obţinut de actriţa Cate Blanchett, notează antena3.ro.


Articole înrudite