25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United a câştigat spectaculos
United a câştigat spectaculos

Vicecampioana României, United Galaţi a jucat sâmbătă din nou cu Sportul Ciorăşti, de data aceasta în penultima etapă a turului suplimentar din Liga 1 la futsal. Chiar dacă au primit o replică puternică, tigrii pregătiţi şi conduşi la luptă de Florin Ignat au muşcat letal de cinci ori şi au mai bifat o victorie care în proporţie de 99,99% le asigură calificarea în semifinale de pe locul 2.
Prima repriză a fost echilibrată, Araujo a spart gheaţa pe tabela de marcaj în min.17 după ce a fructificat o pasă de la Crişan. Brazilianul care are şi cetăţenie română a dublat avantajul cu sprijinul lui Toto Cireş şi oaspeţii au forţat revenirea cu fly-golkeaper în ultimele şase minute. Spectacolul a fost total, portarul Toniţă şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, iar Oană din pasa lui Ignat şi Araujo au închis tabela în ultimele 14 secunde. Rezultat final: United - Sportul 5-0 (1-0).
Lotul echipei gălăţene: Toniţă, Păduraru - Burdujel, Araujo, O.Cireş, Crişan, Crăciun, Ignat, Boşneagă, Petică, Arhire, Oană, A.Cireş. United a preluat fotoliul de lider cu 37 de puncte, la două lungimi de Autobergamo Deva, care are însă două meciuri mai puţin disputate. În ultima etapă, gălăţenii joacă pe 15 martie la Buzău cu Luceafărul.

SURSA FOTO: SPORTUL ILUSTRAT


Articole înrudite