08 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ucraineanul Maksym Kovalov şi românul Albert Hofman vor îmbrăca tricoul Oţelului
Ucraineanul Maksym Kovalov şi românul Albert Hofman vor îmbrăca tricoul Oţelului

La Oţelul continuă în forţă campania de transferări. În prima zi din această săptămână au fost anunţate două noi transferuri. Portarul ucrainean Maksym Kovalov, 23 ani, 188 cm., care ultima dată a evoluat în prima ligă bulgară pentru Pirin Blagoevgrad, a semnat un contract pe un an de zile cu SC Oţelul Galaţi şi a făcut cunoştinţă cu noii săi colegi în cantonamentul de la Vatra Dornei.

„România este o experienţă nouă pentru mine şi mă bucur că am ajuns la Oţelul, una dintre cele mai apreciate echipe din Superligă. Am înţeles că va fi o concurenţă mare pe postul de portar, însă sunt pregătit să dau tot ce pot pentru a-mi demonstra valoarea. Important este să luăm cât mai puţine goluri şi implicit să câştigăm cât mai multe meciuri. Hai, Oţelul!”, a declarat Maksym Kovalov. 

Cel de-al doilea transfer confirmat luni este Albert Hofman, 21 ani, 182 cm, care evoluează ca vârf de atac, împrumutat de la Universitatea Cluj şi care în sezonul precedent a jucat pentru Unirea Dej. Albert, care poate activa şi în bandă, are 10 meciuri în Naţionala Under 19 a României, pentru care a înscris 2 goluri, a fost împrumutat de Oţelul până la finalul sezonului 2024-2025 şi este eligibil pentru regula Under 21.


Articole înrudite