26 OCTOMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şase jucătoare de la ACS Lucian Bute şi CSM Galaţi vor juca pentru Naţionalele României
Şase jucătoare de la ACS Lucian Bute şi CSM Galaţi vor juca pentru Naţionalele României

Handbalul juvenil gălăţean continuă să obţină rezultate importante şi acest lucru nu putea să fie trecut cu vederea. În perioada următoare, şase jucătoare gălăţene, câte 3 de la CSM şi 3 de la ACS Lucian Bute au fost convocate la acţiunile de pregătire ale Naţionalelor României. „Olimpica” Bianca Oprişan şi „nepoţelele” Delia Ghimpu şi Monica Scarlat participă în perioada 17-28 octombrie la stagiu de pregătire centralizată de la Craiova al Naţionalei de junioare care se va finaliza cu participarea la Trofeul Carpaţi unde au mai fost invitate Ungaria, Cehia şi Slovenia.
În perioada 21-24 octombrie, la Mioveni, Naţionala de tineret, la care au fost convocate: Ana Maria Gavrilă şi Denisa Constandache, ambele cu dublă legitimare ACS Lucian Bute - HC Dunărea Brăila efectuează un cantonament şi va disputa o dublă amicală în deplasare cu Cehia.
Tot la Mioveni, în perioada 21-31 octombrie, Arianna Ardeleanu, legitimată la CSM Galaţi, va participa la un stagiu de pregătire cu Naţionala şcolară a României în vederea participării la Gimnaziada care este programată în Bahrain.


Articole înrudite