19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a făcut dreptate la TAS: Ana Maria Bărbosu reintră în posesia medaliei de bronz
S-a făcut dreptate la TAS: Ana Maria Bărbosu reintră în posesia medaliei de bronz

O veste mult aşteptată pentru iubitorii sportului şi numai din România ne-a parvenit sâmbătă seara. Gimnasta Ana Maria Bărbosu a reprimit medalia de bronz în finala de la sol la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. „Federaţia Română de Gimnastică, reprezentată de societatea de avocatură specializată în dreptul sportului, Gherdan şi Asociaţii SCA, prin avocatul coordonator Sabin Gherdan şi avocaţii Călina Tejan şi Raul Ştefan Celmare, după un efort colectiv de cinci zile şi patru nopţi, vă comunică dispozitivele şedinţei TAS în speţa: FRG, Bărbosu , vs. Federaţia Internaţională de Gimnastică:
1.Cererea înregistrată de către Ana Maria Bărbosu este parţial admisă.
2.Contestaţia formulată de către Jordan Chiles a fost depusă peste termenul de 1 minut prevăzut de art. 8.5 din Regulamentul Tehnic FIG şi este determinată ca fiind fără efect.
3.Scorul iniţial de 13.666 acordat atletei Jordan Chiles în finală este reinstituit.
4.Federaţia Internaţională de Gimnastică va determina clasamentul finalei şi va acorda medaliile în concordanţă cu decizia de mai sus.
5.Alte solicitări sunt respinse.
FRG, Voinea, vs. Federaţia Internaţională de Gimnastică: 1.Cererea înregistrată de FRG şi Sabrina Maneca Voinea este respinsă.”, se precizează în comunicatul remis de Federaţia Română de Gimnastică.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite