08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rugbiştii de la CSM Galaţi se menţin pe podiumul seriei a 2-a din LNR
Rugbiştii de la CSM Galaţi se menţin pe podiumul seriei a 2-a din LNR

La sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat meciurile din penultima etapă a Ligii Naţionale de Rugby, sezonul regulat. Stadionul Gloria-Municipal din oraşul nostru a găzduit derbiul pentru locul 2 dintre CSM Galaţi şi Ştiinţa Petroşani.
Băieţii antrenaţi de Marius Secuianu au intrat foarte hotărâţi pe teren, au avut iniţiativa în prima repriză şi au condus cu 6-0 pe tabela de marcaj după două lovituri de pedeapsă transformate de Onofrei. Petroşenenii s-au scuturat repede, au trecut la timona confruntările şi au obţinut o victorie categorică.
În repriza a doua, pentru echipa gălăţeană a punctat Dănăilă, o încercare. Rezultat final: CSM Galaţi-Ştiinţa Petroşani 11-48 (6-15). XV-ul de start folosit de echipa noastră: Jasin, Orgheanu, Dorogan-Buşilă, Budeanu-Justian, Spătărescu, Dănăilă-Cocîrlă, Sola, Toderaşcu, Partenie, Vicol, Cucu-Onofrei. Au mai intrat: Chiper, Badea, Vasilache, Frăţilă, Nistor, Don, Donose, Budileanu.
În ciuda eşecului categoric, CSM Galaţi se menţine pe locul 3 cu 15 p, cu două lungimi în faţa celor de la CS Năvodari, care ocupă locul 4. Cele două formaţii se vor întâlni pe 10 iunie, la Năvodari, în ultima etapă din prima fază a campionatului, partida va conta şi pentru a doua ediţie a Memorialului Dorian Secuianu.


Articole înrudite