09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Karateka gălăţeni de la Meikyo au fost la înălţime la Europenele de la Belgrad
Karateka gălăţeni de la Meikyo au fost la înălţime la Europenele de la Belgrad

În perioada 26-28 mai, s-a desfăşurat la Belgrad, în Serbia, a XXXVI-a ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional pentru copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori. C. S. Meikyo Galaţi a participat la această competiţie cu 6 sportivi, la categoriile de vârstă copii 2, copii 1, cadeţi şi juniori, şi a obţinut 20 de medalii, după cum urmează: 11 medalii de aur, 4 de argint, 5 de bronz.
Rezultate individuale: la copii 2, Andone David a obţinut locul I la proba de jiu ippon kumite masculin şi locul II la proba de enbu mixt; la copii 1, Daria Chiriac a obţinut locul I la kata individual feminin, locul I la kata echipe feminin, locul II la enbu mixt şi locul II la jiu ippon kumite feminin, Ana-Maria Cucu - locul I la kata echipe feminin, locul III la jiu ippon kumite feminin, locul 3 enbu mixt, George Buruiană - locul I la kata echipe masculin, locul I la enbu masculin, locul III la kihon individual masculin, locul III la jiu ippon kumite masculin şi locul III la enbu mixt; la cadeţi, Andrei Cucu a obţinut locul I la kata echipe masculin şi locul I la enbu mixt; la juniori, Răzvan Postelnicu a obţinut locul I la kata individual masculin, locul I la kata echipe masculin, locul I la fuku-go masculin şi locul II la kumite individual masculin.
Lotul a fost antrenat de către Dana Stamate Farkaş. Sportivii clubului Meikyo Galaţi au fost onoraţi de prezenţa şi susţinerea domnului Mihai Şerban, Consulul General al României în Serbia.


Articole înrudite