21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primul punct pentru Universitatea Galați, o gură mare de oxigen
Primul punct pentru Universitatea Galați, o gură mare de oxigen

Liga 1 la fotbal feminin a programat la sfârșitul săptămânii partidei primei etape din sezonul 2022-2023. Singura reprezentantă a Moldovei, FC Universitatea Galați a primit vizita pe stadionul Siderurgistul maramureșencelor de la Fotbal Feminin Baia Mare. Chiar dacă porneau cu șansa a doua, „panterele negre” conduse de Gabi Călinescu și Gheorghe Cucu s-au dăruit exemplar și să obțină un punct nesperat și foarte important pentru moral. Alexandra Condrea a deschis scorul în min.81, dar băimărencele au reușit să egaleze în faza imediat următoare.
„Am jucat defensiv foarte bine, nu le-am lăsat spațiu și puteam să mai marcăm. Echipa adversă pornea cu prima șansă, dar am demonstrat că prin muncă și unitate putem obține un rezultat pozitiv. O gură mare de oxigen, sunt fericit și mândru că ne unim în momentele dificile și indiferent de rezultat vă spuneam același lucru deoarece astăzi am jucat cu inima și ne-am dăruit 100%. Sunt fericit parcă retrăiesc din nou acele momente frumoase de care îmi era dor”, ne-a declarat președintele-antrenor Gabi Călinescu.
Rezultat final: Universitatea Galați - Fotbal Feminin Baia Mare 1-1 (0-0). Echipa gălățeană a folosit formula: Roxana Pazargic - Silvia Oană, Adelina Crăciun, Daniela Dumitru, Lavinia Bot, Mihaela Ivan - Ioana Sfetcu, Alexandra Condrea, Diana Drosu, Georgiana Munteanu - Andreea Surcică. Au mai intrat: Beatrice Ghibirgiu, Alexia Dică și Rianna Păun. Etapa viitoare, pe 11 septembrie, panterele gălățene vor juca la Giurgiu cu Carmen București, una dintre echipele cu pretenții la titlul în acest sezon.


Articole înrudite