19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea să câştige la Ploieşti
Oţelul vrea să câştige la Ploieşti

După pauza forţată cauzată de amânarea meciului cu CFR Cluj, Oţelul revine pe teren de pe locul 3 în Superligă. Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu joacă astăzi, vineri, 23 august, de la ora 19.00, la Ploieşti, cu Petrolul, în deschiderea celei de-a 7-a etape!

Partida se anunţă foarte interesantă şi deschisă oricărui rezultat. Oţelul va încerca să-şi păstreze invincibilitatea, dar petroliştii sunt decişi să dea o replică tăioasă şi să-şi răsplătească suporterii cu un succes. Atmosfera se anunţă incendiară ţinând cont de faptul că galeriile celor două formaţii sunt înfrăţite.

(Citeşte şi Dorinel Munteanu, nemulţumit de amânarea meciului cu CFR Cluj)

Nu am fost de acord cu această pauză, dar nu avem ce face. Am pregătit echipa în aceste zile şi sperăm să obţinem un rezultat pozitiv la Ploieşti. Ştim că va fi un meci greu, Petrolul are o echipă bună şi îşi doreşte foarte mult să câştige. Noi mergem acolo cu gândul la victorie şi vom face tot posibilul să aducem cele trei puncte la Galaţi.

«Puteam să fim şi mai bine»

Este meritul echipei (n.r. locul 3), dar încă o dată este un episod uitat. Trebuie să ne concentrăm la următorul joc. Asta şi din cauza rezultatelor şi din cauza punctelor noastre câştigate. Puteam să fim şi mai bine, dar încă o dată o mai spun, constanţa în rezultate şi în randament este foarte importantă”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite