23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul s-a reunit şi Burhală n-a venit!
Oţelul s-a reunit şi Burhală n-a venit!

Reunirea Oţelului nu a fost nici pe departe spectaculoasă, ba dimpotrivă. La primul antrenament au participat 20 de jucători, iar singura noutate a fost Bâtfoi, care a activat sezonul trecut la Dunărea. Florin Burhală, potenţialul investitor, nu a apărut. A fost prezent, în schimb, Andrei Rusu, noul şef al depatamentului de scouting. Antrenamentele au fost conduse de Constantin Schumacher, tehnicianul echipei secunde.
Lucian Ciofoaia, administrator special Oţelul, a declarat: „Astăzi este prima zi de antrenament. Vom face un cantonament în Slovacia care va începe pe 30 iunie. Lotul nu va fi cel pe care l-aţi văzut la antrenament. Vor mai pleca şi vor mai veni jucători. Numele noului antrenor va fi comunicat miercuri. Trebuie să gândim foarte bine această mutare pentru că ne aşteaptă un sezon extrem de dificil. Ceea ce pot să vă spun este că modul de conducere al clubului va diferi foarte mult de ceea ce aţi văzut până acum. Vom cheltui doar banii pe care ne bazăm în mod sigur”.
Andrei Rusu,şef departament scouting, a punctat: „Veţi vedea mulţi jucători noi în această săptămână. Pot să vă dau şi 3 nume de jucători români care au semnat deja cu Oţelul: Janos Szekely, Cristian Cristea şi Bâtfoi. Vom aduce şi jucători străini în special fotbalişti din ligile inferioare din Germania care doresc să se remarce la o echipă de tradiţie cum este Oţelul. Vă promit că lotul echipei va arăta bine, iar noul antrenor va fi valoros”.
Oţelul nu arată deloc bine în ceea ce priveşte lotul de jucători, iar acest lucru îi îngrijorează pe suporteri. A surprins şi faptul că la conferinţa de presă nu a fost prezent nici un reprezentant al Aspen Alpine Management Pty Ltd. care se va ocupa de manegementul sportiv al clubului gălăţean. Oţelul se află în întârziere mare faţă de celelalte echipe din liga 1 care chiar dacă nu şi-au definitivat loturile ştiu măcar ce tehnicieni au pe bănci.


Articole înrudite