14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Tase ne-a surprins prin titularizarea lui Cucu  pe banda stângă a defensivei. Dar, oarecum surprinzător, gazdele au avut iniţiativa, fiind mai periculoşi în startul meciului. Gălăţenii au început ezitant iar Zaharia (min. 25), cu un voleu de la 25 metri, şi Golic (min. 8), printr-o lovitură de cap la un corner executat de Olah, nu au modificat tabela. Ai noştri s-au trezit brusc la realitate, amintindu-şi că anul trecut pe vremea asta evoluau în Champions League şi au marcat primii prin Punosevac (min. 20), care a pus latul la centrarea lui Băjenaru. Severinenii au acuzat şocul dar băieţii noştrii nu au izbutit să le înfingă definitiv cuţitul în rană. Neagu (min. 27) a tras în blocaj dar cea mai mare ocazie de 2-0 a irosit-o Iorga (min. 35), destul de superficial, angajat în adâncime de Punosevac, s-a speriat de ieşirea lui Marinescu dintre buturi şi a şutat pe lângă poarta goală. Aşa cum ştim cu toţii ocaziile se răzbună şi Severinul a egalat în prelungiri prin Thomas. Repriza a doua a avut un ritm bun, s-a jucat pe contre, iar ocaziile la cele două porţi nu au întârziat să apară. Viglianti (min. 52) a introdus mingea în poartă dar centralul Kovacs a considerat fault în atac. Apoi, nou intratul Stromajer (min. 68) l-a pus la grea încercare pe Marinescu, care a salvat printr-un plonjon de efect pentru ca peste şase minute, singurul atacant din lotul Oţelului să rateze dubla. Cu opt minute înainte de final, emoţiile noastre au ajuns la apogeu după ce Brăneţ a scăpat mingea în faţă dar apoi şi-a reparat greşeala, intervenind salutar cu piciorul în faţa lui Thomas. O remiză care nu prea ajută pe cele două combatante. Gluma se îngroaşă şi echipa noastră acumulează şapte puncte pe teren şi cinci în clasamentul oficial de pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

CS Turnu Severin - Oţelul Galaţi 1-1 (1-1)

Stadion Municipal, spectatori: 3.000

Au marcat: Thomas (min. 45±1), respectiv Punosevac (min. 20)

Formaţii:

CS Severin: Marinescu - Buleică, Dandea, Bălău, Al. Giurgiu - Olah, Golici, Mouthinho, Zaharia - Thomas (min. 88 Arnăutu), Vancea (min. 72 Neacşa). Antrenor Jery Gane.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Râpă, Perendija, Costin, Cucu - Neagu (min. 66 Filip), G. Giurgiu - Iorga, Viglianti (min. 60 Stromajer), Băjenaru - Punosevac (min. 78 Inkango). Antrenor: Viorel Tănase

Cartonaşe galbene: Golic (min. 73) respectiv Viglianti (min. 6), Băjenaru (min. 29)

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)

Asistenţi: Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Alexandru Cerei (Cluj Napoca)

 



Articole înrudite