22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul i-a pus gând rău Petrolului
Oţelul i-a pus gând rău Petrolului

Oţelul a prins curaj după succesul obţinut în faţa vicecampioanei Pandurii Tg Jiu. Echipa gălăţeană vrea să plece neînvinsă şi de la Ploieşti. Întâlnirea cu Adrian Mutu nu-i sperie pe oficialii şi pe jucătorii fostei campioane a României.
„Avem mare nevoie de puncte. Vom lupta pentru victorie indiferent de numele adversarei. Mă bucur că fotbaliştii nou sosiţi au dat randament şi sunt convins că şi cu ajutorul lor vom arăta o cu totul altă faţă în această primăvară”, a spus Narcis Răducan.
Florin Lovin, cel mai bun jucător în partida cu Pandurii, nu se teme de faptul că se va afla faţă în faţă cu mult mai titraţii Mutu şi Zicu. „Mutu şi Zicu sunt jucători buni dar ei nu evoluează singuri pe teren. Respect Petrolul dar cred că putem pleca neînvinşi de la Ploieşti. Vom lupta să luăm cel puţin un punct şi cred că vom fi o nucă greu de spart. Oţelul va fi o echipă foarte puternică în această primăvară. Avem un moral excelent, fizic stăm foarte bine astfel că suntem optimişti”, a declarat Florin Lovin.
Petrolul vine după un semieşecul de la Braşov, astfel că ploieştenii vor să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri. Echipa lui Contra a demonstrat destule slăbiciuni în meciul cu FC Braşov şi cu siguranţă că tacticianul Ewald Lienen va şti să profite de acestea. Echipa gălăţeană are nevoie de cel puţin un punct în întâlnirea care va avea loc duminică pentru că Săgeata, Poli Timişoara şi Viitorul, formaţii aflate în luptă cu Oţelul pentru evitarea retrogradării, au câştigat şi ele în prima etapă a primăverii.


Articole înrudite