01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Fosta campioană a României din 2010 traversează o perioadă prelungită de criză de rezultate, chiar dacă la începutul săptămânii a reuşit să elimine pe Sportul Studenţesc, scor 1-0, din Cupa României Timişoreana, obţinându-şi biletul pentru accederea în optimi. La ora partidei, trecuseră 141 de zile de când roş-alb-albaştrii nu mai învinseseră pe teren propriu în primul eşalon. Căldura şi ora nepotrivită şi-au pus amprenta se pare, pe evoluţia celor două formaţii care s-au zbătut în van. Antrenorul Viorel Tănase a încercat să-şi surprindă adversarul şi i-a titularizat pe Grahovac, Cârjă iar Inkango a evoluat pentru prima dată de la venirea la echipă ca vârf împins. Oţelul a avut iniţiativa printr-o posesie mai bună a mingii dar Braşovul a încercat să ne surprindă pe contre. Aproape am îngheţat la faza din debutul meciului, când Batin a pătruns nestingherit în careul nostru dar Grahovac l-a blocat. După două centrări reţinute de Taborda a venit prima oportunitate de a marca în min. 20, după un contraatac fulger purtat de Neagu, care l-a deschis mai departe pe Inkango, acesta a rămas singur cu portarul braşovean pe care a încercat să-l surprindă cu un lob, respins în corner în ultimul moment. Peste alte şase minute, însă, a fost rândul lui Grahovac să procedeze în acelaşi mod la şutul lui Buga. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize şi-a încercat norocul şi Viglianti, cu un şut de la 25 de metri, care a fost însă deviat. Mitanul al doilea a adus sarabanda ocaziilor trecute în contul oţelarilor, cu Inkango (min. 83, min. 88 şi min. 89) şi Pena (min. 49, min.61, min. 66, min. 69). Pe lângă un gol a trecut şi Giurgiu (min. 88), bine angajat de Bruce dar şutul său a fost respins foate aproape de vinclu. Oţelul, care nu a mai câştigat din prima etapă de la Iaşi rămâne în subsolul clasamentului sau zona nisipurilor mişcătoare.

 

 

FC Oţelul Galaţi - FC Braşov 0-0

stadion Oţelul, spectatori: 3.500

Formaţii:

Oţelul: Grahovac - Cârjă, Perendija, Costin, Cucu - Giurgiu, Neagu - Iorga (min. 60 Buş), Viglianti (min. 77 Punosevac), Băjenaru (min. 46 Pena) - Inkango. Antrenor: Viorel Tănase.

FC Braşov: Taborda - David, Machado, Munteanu, Ionescu - Viveiros (min. 71 D. Popa), Mateiu (min. 36 Tameş), Madeira (min. 87 Lazăr), I. Popa - Buga, Batin. Antrenor: Adrian Szabo

cartonaşe galbene: Punosevac (min. 90+3) respectiv D. Popa (min.86), Ionescu (min. 90+2)

Arbitru: Marian Balaci

Asistenţi: Aurel Oniţă şi Sebastian Gheorghe

 



Articole înrudite