20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelari, să fiţi atenţi să nu orbiţi
Oţelari, să fiţi atenţi să nu orbiţi
Liga I ne-a oferit în acest weekend o rundă nebună. Sâmbătă, Voinţa Sibiu a învins la scor de forfait pe FC Vaslui iar Petrolul le-a înfipt cuţitul în rană celor de la Dinamo chiar în „Groapă”. Aceste rezultate avantajează formaţia gălăţeană, care însă nu are voie să se împiedice pe terenul lanternei.
„Un meci extrem de greu. Trebuie să fim atenţi, concentraţi, şi să avem o atitudine bună. Nu trebuie să ne uităm la clasament, Mioveniul poate să pună oricui probleme, nu va fi deloc uşor, nu suntem favoriţi! Mioveniul are jucători care pot încurca pe oricine şi nu avem nevoie de aşa ceva. Degeaba se tot vorbeşte de meciul cu Steaua, din runda viitoare. Dacă nu vom câştiga la Mioveni, acea partidă din Ajunul Paştilor nu va mai fi la fel de importantă. Suntem obligaţi să ne concentrăm sută la sută, nu să ne menajăm pentru duelul cu Steaua!”, a afirmat Dorinel Munteanu.
Tehnicianul Oţelului va avea la dispoziţie întregul lot de jucători pentru această partidă. Revine şi Sălăgeanu, după lovitura puternică la faţă pe care a încasat-o la Cluj. Din păcate, problema bonusurilor şi a celorlaltor drepturi neachitate nu a fost rezolvată şi nu este exclus ca jucătorii să mai tragă şi la acest joc un semnal de alarmă.
Cine a greşit trebuie să plătească
Un nou scandal zguduie fotbalul românesc în aceste zile. DNA-ul a pus sechestru pe unele imobile deţinute de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir sau ceilalţi membri din Comitetul Executiv care au votat pentru dezafilierea Universităţii Craiova.
„Am urmărit şi eu la televiziuni ce se întâmplă. Nu sunt în domeniu şi nu ştiu dacă este corect sau nu. Consider că tot ceea ce se întâmplă dăunează grav fotbalului. Craiova, Timişoara sau Bistriţa nu mai sunt pe prima scenă, sigur că au problemele lor, dar abuzurile care s-au făcut vor ieşi la iveală, acum sau mai târziu. Cine a greşit va trebui să plătească. Ca în toate domeniile, nimeni nu este de neînlocuit, poate să urmeze o perioadă mai grea, dar nu cred că va fi Apocalipsa”, a concluzionat „Munti”.


Articole înrudite