22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelari, cuceriţi Cetatea Alba Iulia!
Oţelari, cuceriţi Cetatea Alba Iulia!

Universitatea Cluj - FC Oţelul Galaţi, în cea de-a cincea etapă din Liga I. Partida se va disputa duminică, de la ora 18.00, la Alba Iulia.

Trupa lui Dorinel Munteanu a avut parte de un program accesibil în prima parte a campionatului. Chiar dacă au jucat cu trei nou promovate, roş-alb-albaştrii şi-au respectat blazonul şi le-au învins, mai mult chiar, au smuls şi un punct în Giuleşti. La finele săptămânii vor juca cu U Cluj şi vor încerca să-şi menţină invincibilitatea. Studenţii clujeni s-au întărit cu mulţi jucători de la Dinamo, iar în runda precedentă au detonat bomba, reuşind să obţină toate cele trei puncte la Urziceni. „Un meci foarte greu, cum au fost toate de până acum. După părerea mea, U Cluj este cea mai solidă dintre nou promovate, formaţie cu jucători valoroşi, cu experienţă, care au gustat din marea performanţă. Adversarii noştri au obţinut în ultimele două etape rezultate pozitive cu echipe puternice, avem mare respect faţă de ei, dar mergem cu încredere, dacă obţinem un punct este bine, dacă vom reuşi trei este foarte bine. Pentru asta trebuie să fim hotărâţi, îmi doresc să am o echipă determinată, care nu se lasă pe o ureche după aprecierile pozitive din ultimul timp. Atitudinea pentru acest joc vreau să fie una foarte, foarte bună”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu. Singura problemă medicală din lotul Oţelului este cea a lui Iorga, care acuză nişte dureri la piciorul drept, dar echipa medicală face toate eforturile ca până la ora jocului să fie recuperat.

„Nu suntem favoriţi”

Directorul general Marius Stan a tras din nou un semnal de alarmă şi a cerut ca jucătorii gălăţeni să nu-şi trateze adversarii de sus şi să abordeze jocul de la Alba Iulia concentraţi la maxim. „Nu cred că putem spune că suntem favoriţi, dacă ne luăm după mai mulţi factori, lotul care dacă e să-l comparăm cu cel de la U Cluj, e un lot în care s-au investit ceva bani. Noi avem de partea noastră omogenitatea şi dacă suntem inteligenţi, putem să-l exploatăm. Mai avem şi un alt atu, faptul că adversarii noştri vin după un succes important la FC Vaslui şi s-ar putea să-i prindem cu aer mai mult în piept. E bine să ştim cum să abordăm jocurile, fără atitudine n-ai nicio speranţă”, a concluzionat oficialul gălăţean.



Articole înrudite