08 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Neluţ Roşu a devenit oţelar până în 2026
Neluţ Roşu a devenit oţelar până în 2026

Vineri a fost o zi plină în care conducerea Oţelului a parafat numai puţin de trei transferuri. Pe lângă portarul Iustin Popescu au mai semnat cu gruparea roş-alb-albastră alţi doi jucători.

Neluţ Stelian Roşu (foto sus), 30 de ani, mijlocaş central, care a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în sezonul 2023-2024, este un jucător experimentat, cu 200 de meciuri în primul eşalon şi prezenţe în cupele europene, iar în CV a jucat pentru: Concordia Chiajna, FC Botoşani, CFR Cluj, FC Viitorul Constanţa, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, UTA Arad, FC Voluntari. „Oţelul este o alegere importantă în cariera mea şi îmi doresc să facem un campionat şi mai bun decât cel precedent, care a fost oricum unul peste aşteptări. Sunt nerăbdător să mergem în cantonamente, apoi să jucăm acasă în prezenţa miilor de suporteri gălăţeni care, de fiecare dată, fac o atmosferă incredibilă. Mă bucur că sunt aici, băieţii m-au primit foarte bine şi îi dăm drumul la treabă”, a declarat Roşu, care este campion al României cu Viitorul Constanţa în 2017 şi câştigător al Cupei României cu CFR Cluj în 2016.

Cel de-al treilea transfer anunţat este Mihai Octavian Cristian Chira (foto jos), 22 de ani, mijlocaş central, adus de la Unirea Dej unde a fost coechipier cu golgheterul Oţelului, Al.Pop. Chira este un jucător polivalent, putând evolua şi mai avansat, în spatele atacantului, dar şi ca fundaş central.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite