24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport vrea în continuare locul 10
Metalosport vrea în continuare locul 10

Metalosport a remizat la Tunari, 1-1, şi a dovedit că este o echipă greu de învins când arbitrajul este corect. Formaţia pregătită de Mihai Ciobanu a căpătat automatisme care pot fi folositoare în sezonul următor. Obiectivul gălăţenilor rămâne ocuparea locului 10, care ar însemna îndeplinirea planului făcut în iarnă de conducerea administrativă.

Mihai Ciobanu, antrenor Metalosport Galaţi, a declarat: „Sunt mulţumit de rezultatul obţinut la Tunari. Am întâlnit o echipă care are aproape de 3 ori mai multe puncte decât noi şi ne-am comportat onorabil. Băieţii au dat dovadă de caracter, aşa cum au făcut-o în cele mai multe momente din acest retur. Sunt foarte mulţumit de ei şi le prevăd un viitor frumos în fotbal. Pentru noi sezonul nu s-a încheiat. Vrem să câştigăm la Tulcea şi să ocupăm locul 10. Aceasta este poziţia pe care ne-am propus-o la începutul returului. În ceea ce mă priveşte, vreau să continui proiectul început, pentru că această echipă are potenţial. Cu câteva transferuri, echipa poate ataca promovarea sezonul viitor. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla, pentru că în fotbalul românesc este o criză financiară acută. Dacă vom avea fonduri vom putea ataca promovarea, iar dacă nu se vor găsi fonduri destule, vom construi o echipă care să se bată de la egal la egal cu orice adversar". 

Metalosport este o echipă care a intrat la inimile suporterilor pentru că are în componenţă, cu două excepţii, doar jucători născuţi şi crescuţi în Galaţi. Această formaţie ar trebui să fie sprijinită, pentru că poate deveni în câţiva ani cea mai importantă echipă a municipiului. Metalosport s-a născut din pasiunea lui Dorin Butunoiu şi a devenit o certitudine. A sosit momentul ca echipa lui Mihai Ciobanu să treacă la nivelul următor.


Articole înrudite