24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport pregăteşte surprize pentru suporteri
Metalosport pregăteşte surprize pentru suporteri

Metaloport a pierdut meciul disputat etapa trecută pe terenul lui Dinamo 2. Această înfrângere nu i-a descurajat pe elevii lui Mihai Ciobanu, care speră să se revanşeze în partida de sâmbătă cu FC Snagov. Conducerea clubului gălăţean a pregătit şi câteva surprize deosebite pentru spectatorii care vor asista la meciul ce se va disputa pe stadionul Zoltan David.

Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport Galaţi, a declarat: „Pot să spun că înfrângerea cu Dinamo 2 ne-a afectat, pentru că atunci când eşti sancţionat cu 2 penalty-uri încă de la începutul meciului şi nu primeşti un penalty clar ca lumina zilei, nu ai cum să rămâi indiferent. Obiectivul nostru este însă să câştigăm meciul de sâmbătă cu FC Snagov. Băieţii sunt pregătiţi să facă uitată înfrângerea de la Bucureşti. Vom încerca să fim cât mai aproape şi de spectatori. Vrem să le oferim suporterilor ocazia să vadă cum este să fii jucător. În acest scop îi vom invita pe unii dintre ei să execute penalty-uri, iar câştigătorul va pleca acasă cu o minge care va avea trecute pe ea autografele jucătorilor noştri şi sigla clubului. Trebuie să facem ceva pentru a atrage din nou publicul la stadion. Lumea nu mai vine la stadion şi jucătorii se simt părăsiţi. Trebuie să ne simţim bine şi să admirăm jucătorii care încearcă să facă un spectacol adevărat. Fotbalul românesc este într-o cădere liberă din toate punctele de vedere. Principala problemă cu care ne confruntăm este legată de imaginea proastă pe care o are fotbalul românesc. Vedem tot  mai mulţi conducători, patroni şi arbitri care au fost încarceraţi tocmai pentru că şi-au tras foloase necuvenite. Oameni de fotbal care au încercat cu orice preţ să se îmbogăţească au pătat imaginea fotbalului nostru. Din păcate, nu prea mai există oameni în fotbalul de la noi  care să facă lucruri doar din pasiune."

Metalosport - FC Snagov se joacă sâmbătă la ora 17:00 pe stadionul Zoltan David, iar unul dintre spectatori va pleca acasă cu o minge plină cu autografele jucătorilor pregătiţi de Mihai Ciobanu.


Articole înrudite