24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport a depăşit aşteptările
Metalosport a depăşit aşteptările

Metalosport, speranţa fotbalului gălăţean la nivel de seniori se află în grafic. Echipa pregătită de Mihai Ciobanu a depăşit deja punctajul realizat în tur. Formaţia de la Dunăre a realizat surpriza etapei trecute, reuşind să plece neînvinsă de pe terenul formaţiei clasate pe locul secund, Dunărea Călăraşi. Conducerea  clubului este mulţumită în primul rând de atitudinea arătată de echipa lui Ciobanu.

Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport, a declarat: „Am făcut multe schimbări în iarnă, atât la nivelul lotului, cât şi în ceea ce priveşte conducerea tehnică şi iată că au început să apară şi rezultatele. Iau exemplul ultimului meci de la Călăraşi. Nu îmi făceam mari speranţe în ceea ce priveşte această partidă pentru că întâlneam o echipă foarte puternică. Adversarul ne era superior atât ca buget, cât şi ca experienţă a componenţilor lotului. Am descoperit acolo o bază extraordinară. La meci au fost prezenţi atât primarul, cât şi preşedintele Consiliului Judeţului. Toată lumea se implică pentru promovarea în liga a doua. Din păcate pentru ei, ne-au desconsiderat şi acest lucru i-a costat. Băieţii noştri s-au mobilizat extraordinar şi am obţinut un rezultat excelent. Există însă o mare tristeţe. Mă gândesc la faptul că nu se mai doreşte să se facă performanţă în fotbalul gălăţean. La noi în oraş există interese de grup şi interese personale ale unor oameni care cred că se pricep la sport. Tinerii fotbalişti nu au din păcate nicio şansă. Şi nu mă refer doar la noi. Sunt grupări sportive în judeţul nostru care au rezultate bune, dar nu au primit niciun leu de la Consilul Local sau de la Consiliul Judeţului. În ceea ce priveşte partida de vineri de pe teren propriu, perspectivele sunt încurajatoare. Jucătorii vor primi salariile şi primele şi cum moralul este şi acesta foarte sus, trebuie să obţinem al doilea succes din retur."

Metalosport  întâlneşte vineri pe stadionul „Zoltan David” Viitorul Axintele, echipă care etapa trecută a remizat pe teren propriu cu Delta Tulcea. Dacă va învinge, echipa lui Mihai Ciobanu va acumula 9 puncte în retur cu 4 mai mult decât bilanţul din întreg turul de campionat.


Articole înrudite