07 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Juniorii Under 15 de la Şcoala de Fotbal Oţelul, la un pas de finală
Juniorii Under 15 de la Şcoala de Fotbal Oţelul, la un pas de finală

Campionatul Naţional Under 15 la fotbal a programat sâmbătă manşa tur a semifinalelor. După un parcurs excelent, Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi a ajuns în această fază a competiţiei şi a jucat pe terenul celor de la Voinţa Domneşti. Echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Balaban ajutat de Robert Chiriac a jucat perfect din punct de vedere tactic, a condus cu 1-0 la pauză, nu s-a clătinat după ce gazdele au revenit şi au restabilit egalitatea, reuşind să înscrie golul victoriei în penultimul minut de joc. Rezultat final: Voinţa Domneşti -Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi 1-2 (1-0). Pentru formaţia noastră Florea a reuşit dubla.

„Am făcut un prim pas important în această dublă manşă din semifinala împotriva echipei CS Voinţa Domneşti ,dar ştim că ne va aştepta un meci foarte greu în retur. Echipa azi,a reuşit să facă un meci bun şi au respectat tactica pentru acest joc, de aici si rezultatul pozitiv. Rămânem 300% concentraţi pentru meciul retur, şi sper din tot sufletul să jucăm finala campionatului Naţional”, ne-a declarat antrenorul Bogdan Balaban.

Echipa gălăţeană a folosit formula: Roşu (min.41 Tudose) -Scumpu (min.78 D.Zamfir), Matcaş, Di Grandi (min.78 Orbeanu), Patriche (min.78 M.Zamfir), Pricop -Tentiuc, Hurduc, Rebega, Florea -Hilohe. Din lot au mai făcut parte: Cazacu, Năvălici, Alexandru, Iorga, Manea şi Cantoneanu. Returul se va disputa pe 22 iunie pe stadionul Siderurgistul, de la ora 14.00. În cealaltă semifinală, Kinder Sângeorgiu de Mureş -Viitorul Cluj Napoca 0-1.


Articole înrudite