19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Internaţionalul moldovean Maxim Cojocaru a semnat pentru Oţelul
Internaţionalul moldovean Maxim Cojocaru a semnat pentru Oţelul

Aşa cum şi-a dorit, managerul tehnic de la SC Oţelul, Dorinel Munteanu continuă să-şi completeze lotul. Joi a fost parafat transferul internaţionalului moldovean Maxim Cojocaru, 26 ani, 177 cm, transferat de la Chindia Târgovişte care poate evolua atât ca atacant central, dar şi în banda dreaptă.

Maxim a jucat pentru Sheriff Tiraspol în grupele UEFA Champions League, fiind prezent pe teren la duelurile de foc cu Internazionale Milano (3-1, în Italia) şi cu Real Madrid (0-3, în Moldova). Ca senior, Cojocaru a disputat 197 de partide, a înscris 19 goluri şi a jucat pentru Dacia Chişinău, Ventspils din Letonia, Sheriff Tiraspol, Petrocub Hînceşti, Chindia Târgovişte. A fost convocat la Naţionalele Moldovei de juniori, tineret şi seniori.

Sunt pregătit să fiu la cel mai bun nivel pentru noua mea echipă şi le mulţumesc colegilor pentru că m-au primit foarte bine. Oţelul este o echipă frumoasă, iar suporterii ei sunt şi mai şi. Trebuie să muncim foarte mult şi asta vom face în noul sezon. Hai, Oţelul!”, a declarat Cojocaru.

Citește și SC Oţelul şi-a stabilit Consiliul Director. Nicio surpriză: Cristian Munteanu „Babicu” a fost ales preşedinte

  • Galerie Foto:

Articole înrudite