19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi îşi încarcă bateriile pentru promovare la Bistriţa Năsăud
Handbalistele de la CSM Galaţi îşi încarcă bateriile pentru promovare la Bistriţa Năsăud

După o perioadă de reacomodare la efort, handbalistele de la CSM Galaţi şi-au mutat cartierul general la Bistriţa Năsăud, unde accentul la antrenamente va fi pus pe latura fizică, urmând ca pe final să se dispute şi 1-2 jocuri amicale.

Antrenoarea Daciana Balaban, care este ajutată de Relu Druţu şi maseurul Răzvan Petrescu, are la pregătiri un lot de 22 de jucătoare: Alexandra Prodan, Nicoleta Petre, Anamaria Micu, Bianca Aron - Andreea Merlă, Maria Frăsinel, Bianca Zegrean, Ana Maria Lopătaru, Cristina Andriţa, Alexandra Andrei, Andreea Prescură, Daniela Corban, Andreea Sandu, Lavinia Lazăr, Mălina Bichir, Diana Nichitean, Iulia Eiler, Iasmina Ichim, Sorana Chiriac, Mădălina Manolachi, Raluca Dinu şi Andreea Filip.
Echipa va reveni în Galaţi pe 10 august, unde îşi va continua antrenamentele de omogenizare care se vor finaliza cu mai multe amicale. CSM Galaţi va organiza pe 24-25 august un turneu de pregătire, la care mai participă două formaţii care vor fi anunţate ulterior. Obiectivul pentru noul sezon este clar, promovarea în Liga Florilor. După toate probabilităţile, Divizia A va debuta pe 10 sau 17 septembrie, componenţa seriilor urmând să fie anunţată la mijlocul acestei luni.


Articole înrudite