02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Grig nu va sta pe bancă la meciul cu Petrolul
Grig nu va sta pe bancă la meciul cu Petrolul
Cu puţin timp înaintea primului joc oficial din acest an, apele s-au tulburat după ce primarul Marius Stan a remis comunicatul de miercuri seara. Directorul general Narcis Răducan a spus ieri că luni va avea loc întâlnirea decisivă, cu patronul Dan Adamescu, după care speră ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. Roş-alb-albaştrii nu şi-au mai primit salariile pe ultimele două luni. „Este clar că sunt tensiuni la cel mai înalt nivel, dar sper că se vor rezolva într-un timp cât mai scurt. Luni voi merge la Bucureşti împreună cu antrenorul Petre Grigoraş pentru a purta o discuţie cu patronul clubului. El este momentan plecat din ţară, dar va reveni până luni şi chiar a ţinut să purtăm o discuţie cu privire la viitorul clubului. Sper că vom ajunge la un numitor comun şi vom continua proiectul frumos pe care l-am început”, a spus Narcis Răducan. La rândul său, antrenorul Petre Grigoraş a declarat că va lua o decizie după întâlnirea cu patronul echipei.
„E o situaţie neprevăzută, am purtat astăzi pentru prima dată o discuţie  telefonică cu domnul Adamescu, luni mă voi prezenta la Bucureşti pentru o discuţie personală cu dânsul şi atunci o să lămurim toate problemele care par să se fi ivit acum, în ultimul moment. Nu ne-am cunoscut până acum. E o uşoara incertitudine şi e clar că problema trebuie lămurită şi asta se face doar discutând cu patronul clubului. Până nu am această discuţie personală, nu pot lua vreo decizie fără nicio acoperire. Ni s-a transmis că echipa va fi susţinută în continuare şi nu va avea probleme financiare, va fi o echipă puternică şi stabilă din punctul acesta de vedere”, a precizat Grigoraş.

Fără antrenor principal

Ultimele evenimente l-au făcut pe Grig să stea în expectativă şi să nu semneze încă vreun contract cu gruparea oţelară. „Restanţele vor fi achitate până la ora jocului, aşa că jucătorii trebuie să fie concentraţi la meci. Grigoraş n-a semnat încă, e normal să aştepte ca situaţia clubului să fie stabilă. Nu va sta pe bancă la meciul cu Petrolul, va fi unul dintre secunzi sau poate chiar Viglianti”, a spus Răducan. Oficialul gălăţean a precizat că în cursul zilei de astăzi aşteaptă decizia TAS în ceea ce priveşte situaţia lui Curelea.

Articole înrudite