20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ghinionul şi arbitrul Tudor au privat Oţelul de puncte la Tg. Jiu
Ghinionul şi arbitrul Tudor au privat Oţelul de puncte la Tg. Jiu
Formaţia condusă de Dorinel Munteanu a făcut cel mai bun joc din acest sezon la Tg. Jiu, dar n-au reuşit să puncteze decât la impresia artistică. Meciul a fost aprig disputat şi a avut răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj. Centralul Tudor, în mod curios delegat pentru a treia oară la un joc al Oţelului din acest sezon, a pus umărul şi a ajutat Pandurii să deschidă scorul dintr-un penalty acord cu mare uşurinţă, la un duel în care Răduţ a căzut şmechereşte în careu după contactul cu Brăneţ, care prima dată a atins mingea. Roş-alb-albaştrii au avut puterea să revină de două ori pe tabela de marcaj prin Iorga şi Inkango dar au pierdut incredibil în prelungiri după al doilea eurogol marca Boutdajine. Gluma se îngroaşă, este cel de-al treilea eşec consecutiv pentru Oţelul, care se afundă în subsolul clasamentului.
Pe 2 septembrie, în Ghencea
LPF şi cei care deţin drepturile TV au stabilit ieri programul meciurilor din etapa a 7-a a Ligii I Bergenbier. Astfel, partida Steaua - Oţelul se va disputa pe 2 septembrie, de la ora 21.30 şi va fi transmisă de canalul Digi Sport. Până atunci, oţelarii vor juca sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa.
Declaraţii:
Narcis Răducan: „A fost un meci foarte frumos, băieţii au alergat mult, au avut şi momente bune şi mai puţin bune. Din păcate, şi arbitrul a contribuit la pierderea celor trei puncte. Chiar dacă nu sunt omul care să critice arbitrii, Tudor a greşit grav la penalty-ul gazdelor. Când joci împotriva echipei cu cel mai frumos joc din campionat e greu să obţii ceva pozitiv. Sper să ieşim din această pasă proastă, suntem îngrijoraţi."
Dorinel Munteanu: „Supărarea este foarte mare pentru că am pierdut nemeritat, din punctul meu de vedere. Arbitrul şi cele două eurogoluri au fost norocul Pandurilor. Trebuie să scot în evidenţă că, la meciul cu CFR, echipa noastră a fost pedepsită cu un penalty inimaginabil, acum la fel! Nu ştiu cât mai putem să jucăm în maniera asta. E lipsă de bun simţ în arbitraj! Pandurii este o echipă care, împinsă de la spate de toţi factorii, devine foarte puternică."
Sergiu Costin: „Se poate spune că suntem urmăriţi de ghinion, dar trebuie să fim puternici să trecem peste aceste meciuri. Sunt convins că o să ne revenim pentru că avem echipă bună şi jocul nostru spune ceva... S-a demonstrat încă o dată că fotbalul este imprevizibil. Au mai fost campionate pe care le-am început mai greu, după care ne-am revenit. Ãsta e fotbalul, nu avem ce face!”
Petre Grigoraş: „M-a surprins şi pe mine Boutadjine cu cele două goluri, au fost senzaţionale. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost un meci foarte dificil. Ştiam că va fi aşa, Oţelul e o echipă puternică. Sunt trei puncte extraordinar de importante pentru noi. Þin să felicit echipa pentru că nu a cedat şi am reuşit până la urmă o victorie frumoasă. Trebuie să avem grijă de Boutadjine, să joace cât mai mult, să aibă încredere. Nici acum nu este 100% din punct de vedere fizic, pentru că a venit abia în al doilea stagiu de pregătire, dar sperăm să ajungă la potenţial maxim în cel mai scurt timp.”


Articole înrudite