02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Final de tur! Oţelul caută victoria pentru podium
Final de tur! Oţelul caută victoria pentru podium

Liga a 2-a la fotbal feminin programează duminică partidele celei de-a noua etape, ultima din turul sezonului 2023-2024. Oţelul va juca pe stadionul Siderurgistul, de la ora 11.00, cu Politehnica Iaşi.
După evoluţiile ascedente din ultima perioadă, „panterele” gălăţene conduse de Gabi Călinescu sunt foarte motivate pentru a obţine încă o victorie care le-ar propulsa pe podiumul seriei la finalul anului. „Duminică, la ora 11.00, vom juca derbiul Moldovei şi în acelaşi timp ultimul meci oficial din acest an la senioare. Sunt din judeţul Galaţi, sunt formată aici şi jucăm cu mândrie pentru SC Oţelul Galaţi. Facem un apel la toţi suporterii echipei fanion şi sper din toată inima ca duminică să jucăm cu tribuna plină. Dacă vom beneficia şi de sprijinul galeriei Steel Boys Galaţi, punctele rămân la Galaţi 100%. Să facem din ziua de duminică una memorabilă pentru fotbalul feminin din România. Forţa Oţelul!”, a declarat căpitanul de la Oţelul, Adelina Crăciun.
Echipa gălăţeană ocupă locul 4 cu 18 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, Liceenii Topolog. Primele două poziţii sunt ocupate de: 1. Vulpiţele Galbene Roman 21 puncte, 2. Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 19 p.


Articole înrudite