26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CFR Cluj - Oţelul Galaţi, partida va avea loc astăzi, de la ora 20.30, în cadrul celei de-a IX-a etape din Liga I, şi va fi transmisă la DigiSport. Sud americanii Sevillano şi Cooper fac parte din lot şi ar putea debuta în tricoul roş-alb-albastru.
Este clar că cele două echipe nu traversează o perioadă bună. Confruntarea din această seară constituie un bun prilej de redresare. Oţelul nu a jucat rău cu Dinamo, dar a pierdut şi are nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv pentru a nu se afunda în subsolul clasamentului. Nici CFR-ul, cu toate că l-a adus pe banca tehnică pe Grig, nu stă pe roze în acest sezon.
„M-aş fi bucurat să fim vecini de clasament cu CFR Cluj în partea superioară, nu aşa. Dacă jucăm aşa cum am făcut-o runda trecută cu Dinamo, atunci sunt convins că n-avem cum să pierdem meciul de la Cluj. Important nu e să-i facem rău lui Grigoraş, ci să ne facem nouă bine printr-o victorie”, a declarat directorul general de la Oţelul, Narcis Răducan.
Din tabăra gălăţeană vor absenta la Cluj: Astafei şi Brăneţ, ambii suspendaţi, Murgoci, Silviu Ilie şi Zaharia, indisponibili.
„Prefer să nu mă mai gândesc la ce a fost cu Dinamo, ci la ceea ce putem face noi la Cluj. E evidentă calitatea individuală a adversarilor, dar asta nu înseamnă că mergem să ne predăm. Sevillano şi Cooper fac parte din lotul pe care îl vom deplasa la Cluj, dar nu ştiu încă dacă îi voi şi folosi la joc”, a precizat antrenorul principal al Oţelului, Ionuţ Badea.
„Mergem la TAS”
Chiar dacă speţa părea simplă, Petrolul urmând să piardă la „masa verde” partidele în care nu a avut pe foaia oficială cinci jucători români, lucrurile au luat o turnură ciudată. Intervenţia lui Dumitru Dragomir ne face să credem că se încearcă încă o dată să se pună batista pe ţambal.
„Eram convins că e vorba de cel mai simplu caz, în sensul în care regulamentul este expus pentru toţi. La fiecare şedinţă tehnică delegaţii sunt interesaţi de aceste aspecte, pe care toţi le ştiu. Nici nu mai era nevoie de el pe internet. Mai simplu nu se poate. De acord că este un moment neplăcut. Sportiv, Petrolul şi-a făcut treaba, dar au şi greşit. Conform regulamentului, avantajul neregulamentar trebuie penalizat. Noi am pierdut două puncte sezonul trecut pentru că nu am putut face dovada că am plătit la timp penalităţile către un impresar. Dacă retrogradam cu acele puncte? Acum, poate să vină CFR cu 18 jucători străini pe foaie. Lucrurile nu rămân însă aşa. Suntem doar trei cluburi, dar nu e doar problema noastră, mâine poate fi altcineva în locul nostru. Până la TAS sunt convins că se sesizează Comisia, iar dacă dă dreptate Petrolului mergem sigur la TAS”, a concluzionat Narcis Răducan.


Articole înrudite