16 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Mă bucur pentru victorie. Trebuie să felicit jucătorii pentru această partidă”
Dorinel Munteanu: „Mă bucur pentru victorie. Trebuie să felicit jucătorii pentru această partidă”

Oţelul şi-a continuat parcursul de regularitate şi au învins vineri seara pe Sepsi Sf.Gheorghe, scor final 2-0, după dubla lui Alexandru Pop, în cea de-a 8-a etapă din Superligă. Băieţii lui Dorinel Munteanu acumulează 15 puncte şi se menţin în plasa liderului U Cluj.

„Mă bucur pentru victorie. Trebuie să felicit jucătorii pentru această partidă. Au făcut o partidă foarte bună. Am spus de la începutul acestui joc că vom avea un meci foarte greu. Un adversar care a fost în criză un adversar rănit, dacă pot să spun aşa, pentru că în ultimele meciuri nu a obţinut puncte. Echipa noastră a făcut o partidă foarte bună, exactă, organizată. Ţin să-i felicit pentru că merită. Mă bucur foarte mult că au plecat şi suporterii noştri mulţumiţi de joc, de rezultat. Mă aşteptam la o reacţie din partea echipei adverse, dar nu le-am dat nici o şansă. Meritul este al echipei noastre. A făcut un joc exact atât în apărare cât şi pe faza ofensivă. Cel puţin în prima repriză ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Toată săptămâna de după jocul cu Petrolul Ploieşti băieţii au înţeles ce am vrut de la ei, ceea ce merită să obţină după munca depusă la antrenamente. Ne trebuie un joc colectiv la nivel ridicat şi rezultatele vor veni cu siguranţă. Eu sunt convins că echipa poate şi mai mult decât a dat în seara asta. Prin joc, prin exactitate, prin organizare foarte bună şi bineînţeles, nu am primit gol. Mă bucură foarte mult acest lucru, ne dă mare încredere”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Superliga se va întrerupe pentru două săptămâni pentru cele două meciuri ale Naţionalei României cu Kosovo, în deplasare şi Lituania, acasă din Liga Naţiunilor.
La reluarea campionatului, Oţelul va avea o săptămână incredibilă cu „tripla”: Gloria Buzău, în deplasare, CFR Cluj şi Dinamo, la Galaţi.


Articole înrudite