19 OCTOMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Eu consider că rezultatul a fost viciat. Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează, noi suntem o echipă mică”
Dorinel Munteanu: „Eu consider că rezultatul a fost viciat. Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează, noi suntem o echipă mică”

Cu toţi ochii aţintiţi asupra ei în ultima perioadă din cauza rezultatelor bune înregistrate, Oţelul nu a mai rezistat şi a pierdut primul joc din acest sezon în cea de-a 13-a etapă a Superligii pe terenul liderului U Cluj, scor final 0-2 (0-1). „Nu sunt supărat. Mă bucur pentru cei care se bucură. Toată lumea dorea ca Oţelul să piardă pentru prima dată în acest sezon. Uite că a pierdut! Eu consider că rezultatul a fost viciat. Dacă spun mai multe, sunt chemat la Comisii. Felicit echipa adversă, şi-a atins obiectivul în faţa unor suporteri minunaţi. Nu pot să zic că nu a fost meritat, echipei noastre i-au lipsit 4 jucători. Asta este situaţia, nu suntem invincibili. Mai ales dacă ţinem cont de situaţia din jurul echipei din ultimele două săptămâni, toată această tevatură. Foarte mulţi oameni din România, oameni care vorbesc pe la televizor, sunt supăraţi că am pierdut acest meci. Să punem ghilimele! Suntem în campanie politică, se vede la cum s-a desfăşurat meciul pe teren. A fost o deplasare foarte lungă. Avem o săptămână să ne pregătim pentru meciul următor. Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim jucătorii. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează. Suntem o echipă mică. Dacă U Cluj câştiga pe teren… poate camera VAR la noi e pusă invers, nu se vede dacă se împinge un jucător. Poate acel penalti a fost corect, poate nu. Să vedem unde putem ajunge cu această echipă mică cu suflet mare”, a declarat Dorinel. Oţelul va juca următorul meci duminică, 27 octombrie, pe teren propriu, de la ora 16.00, cu Unirea Slobozia.


Articole înrudite