18 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Dacă îţi propui puţin, obţii puţin, ceea ce nu trebuie să funcţioneze la Oţelul Galaţi. Trebuie să ne propunem maxim pentru a obţine maxim”
Dorinel Munteanu: „Dacă îţi propui puţin, obţii puţin, ceea ce nu trebuie să funcţioneze la Oţelul Galaţi. Trebuie să ne propunem maxim pentru a obţine maxim”

Oţelul a remizat vineri seara la Ploieşti cu Petrolul, scor final 0-0 în cea de-a 7-a etapă din Superligă şi rămâne neînvinsă în acest sezon. Părerile după acest joc sunt împărţite, chiar dacă au obţinut un punct, o parte dintre suporteri, dar şi managerul tehnic Dorinel Munteanu au fost nemulţumiţi şi-şi doreau mai mult. „Trebuie să felicit o parte dintre jucători pentru acest punct, dar eu personal nu sunt mulţumit pentru că astăzi chiar dacă am avut în faţă o echipă solidă, puternică, o echipă ce a avut rezultate pozitive în ultimul timp, am dominat-o, am controlat jocul. Nu ne-a creat nici o problemă, dar mesajul meu a fost foarte clar de la începutul sezonului, dacă îţi propui puţin, obţii puţin, ceea ce nu trebuie să funcţioneze la mine sau la clubul Oţelul Galaţi. Trebuie să ne propunem maximum pentru a obţine maximum. Nu este o aroganţă, dacă pot să spun aşa, dar aşa se lucrează la Oţelul Galaţi. Am stabilit încă de la începutul sezonului că ne dorim să obţinem maximum în fiecare meci. Nu este vorba de aroganţă, ci de o atitudine pe care o aştept de la toţi jucătorii. Trebuie să avem încredere în forţele noastre şi să ne prezentăm la fiecare meci cu gândul de a câştiga. Au fost şi jucători care m-au dezamăgit, care nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor mele dar, îi mai aştept. Mai am puţin timp la dispoziţie să-i mai aştept să-şi ajute echipa. Asta este valabil şi pentru cei care au fost anul trecut la mine cât şi pentru cei nou veniţi, vreau mai repede integrarea ca să dea un plus echipei, plus valoare cât şi rezultate”, a concluzionat Dorinel Munteanu. Oţelul ocupă locul 4 cu 12 puncte din 6 meciuri şi va întâlni în runda următoare pe Sepsi OSK Sf.Gheorghe, vineri, 30 august, de la ora 19.00, pe stadionul Oţelul.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite