03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doar un egal
Doar un egal
Divizia A la handbal masculin a programat sâmbătă partidele unei noi etape. Reprezentanta Galaţiului în acest eşalon, CSU, s-a deplasat în Capitală pentru confruntarea cu Dinamo II. Chiar dacă porneau ca favoriţii, studenţii gălăţeni nu s-au concentrat cum trebuie, au prins o zi mai proastă, au condus cu trei goluri la pauză dar avantajul nu a fost suficient pentru a câştiga.
„În afara celor doi portari, Andronic şi Vârlan, ceilalţi nu şi-au respectat sarcinile. Pur şi simplu ne-am bătut joc de un meci pe care trebuia să-l câştigăm, aşa băieţii mai pierd nişte bani, nu e vina mea. Campionatul se întrerupe pentru 11 zile dar noi am intrat în vacanţă mai devreme”, ne-a precizat antrenorul de la CSU, Mihai Pantea.
Rezultat final: Dinamo II Bucureşti - CSU Galaţi 23-23 (11-14). Lotul folosit de gălăţeni: Andronic, Vârlan - Roaua, Mârşiu, Bursuc, Ionel, Secară, Dorneanu, Aniţa, Grigore, Băhnăreanu, Anghel, Nica, Costea, Păun, Purcărea. CSU Galaţi se menţine pe locul VI cu 19 puncte.
Etapa viitoare se va disputa pe 20 martie atunci când la sala Siderurgistul, echipa noastră va întâlni pe Universitatea Târgovişte.


Articole înrudite