25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doar o remiză la Chiajna
Doar o remiză la Chiajna
Deşi a condus cu 1-0, Oţelul s-a întors acasă cu un singur punct şi a ajuns la cel de-al cincilea joc consecutiv fără victorie. Brazilianul Henrique a bifat primele minute în tricoul Oţelul şi a irosit o mare ocazie de gol în prelungiri. Roş-alb-albaştrii vor să-şi ia revanşa joi în Cupă şi să bată pe Dinamo, duminică în campionat.
Formaţia gălăţeană nu i-a putut folosi luni seară pe Costin şi Paraschiv, ambii suspendaţi. În aceste condiţii, antrenorul Ionuţ Badea a trimis pe teren un 11 inedit cu Mişelăricu titularizat fundaş central, Băjenaru la mijloc încă de la început, Joao Felipe urcat în avanposturi şi Astafei. Prima repriză a fost echilibrată, fără multe faze de poartă. Astafei, foarte activ în acest joc a deschis scorul, Antunes şi Giurgiu au avut posibilitatea să dubleze avantajul, dar Zaharia, abia introdus pe teren a restabilit egalitatea. Pe final s-a jucat cu garda jos, fiecare dintre cele două echipe irosind şansa victoriei.
Declaraţii
Ionuţ Badea - antrenor Oţelul: „La modul cum a arătat jocul consider că meritam victoria, însă au fost momente când ambele formaţii au practicat un joc frumos. Oricând se putea câştiga, şi de o parte şi de cealaltă. Poate cu un plus pentru noi, datorită contraatacurilor pe final şi nu numai... Mă bucur că cei care au intrat şi nu au mai jucat în echipă au facut-o bine, mulţumitor. Din păcate, am avut o moştenire grea din punct de vedere financiar, pe care a trebuit să o gestionăm. Acum lucrurile sunt bine la Oţelul".
Narcis Răducan - director general Oţelul: „Mă aşteptam la un cadou din partea băieţilor, pentru că este ziua mea. Adevărul este că am jucat prost, am condus cu 1-0, dar jocul este departe de ceea ce îmi doream. Nu e timp de lamentări, indiferent de rezultat, dar ne îngrijorează ceea ce am făcut în seara asta. Sper să îşi ia revanşa joi, în Cupă, şi să facem un rezultat bun duminică, împotriva lui Dinamo. Am încredere în băieţi, sunt doar nemulţumit pentru partida de azi. Au posibilitatea peste câteva zile să demonstreze că nu ăsta este jocul pe care ni-l dorim. Am înţeles că a fost un accident cu Astra, dar şi azi s-a repetat jocul încâlcit, fără motivaţie”.
Ionuţ Chirilă - antrenor Concordia: „În condiţiile în care am avut 5 absenţe foarte importante şi a trebuit să improvizăm, pot să spun că rezultatul a fost bun, împotriva unei echipe care a jucat în Champions League. Am fi putut câştiga pe final, dar este un rezultat echitabil, muncit. În prima repriză a fost un joc mediu. Noi suntem o echipă mică, putem face puncte numai pe forţă colectivă şi organizare”.


Articole înrudite