25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada Galaţi vrea să-şi păstreze trofeele pe plan naţional şi aibă un parcurs cât mai lung în CEV Cup
CSM Arcada Galaţi vrea să-şi păstreze trofeele pe plan naţional şi aibă un parcurs cât mai lung în CEV Cup

CSM Arcada Galaţi a dominat în ultimii patru ani competiţiile naţionale şi a reprezentat cu cinste România în cupele europene. Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru formaţia pregătită de Sergiu Stancu care şi-a trecut în palmares eventul: titlul de campioană şi Cupa României. Bala, Talpă, Madsen, Raţă&Co sunt hotărâţi să continue seria evoluţiilor bune şi în 2023 şi vor să cucerească al cincilea titlu consecutiv de campioni naţionali şi să repete isprava şi în Cupa României.
„Cu siguranţă a fost o primă parte intensă, cu multe meciuri, cu meciuri în Europa, în campionat şi în Cupa României. Suntem satisfăcuţi de ceea ce am reuşit în Europa. Am ajuns din nou în partea a 2-a de competiţie, în faza Play off-urilor Cev Cup unde vom întâlni o echipă foarte bună din ţara Campioanei Mondiale, Italia. În campionat suntem la patru puncte de locul 1 şi cu siguranţă ne dorim să câştigăm din nou titlul de campioană. La fel şi în Cupa României, ne dorim să câştigăm din nou acest trofeu”, a concluzionat antrenorul Sergiu Stancu.
CSM Arcada a intrat pentru câteva zile în vacanţă şi va reveni la antrenamente pe 27 decembrie. Primul joc oficial din 2023 va fi pe 10 ianuarie, la Galaţi, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 18.00, cu Piacenza, manşa tur din faza play-off-urilor CEV Cup. Returul a fost programat pe 25 ianuarie la Perugia. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite