16 OCTOMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada are derbi cu Steaua la Galaţi
CSM Arcada are derbi cu Steaua la Galaţi

Divizia A1 la volei masculin programează în weekend partidele celei de-a doua etape . Sala sporturilor Dunărea va găzdui sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, partida CSM Arcada - Steaua Bucureşti. Se anunţă un adevărat derbi ţinând cont de faptul că ambele formaţii au ambiţii mari pentru acest sezon. Gălăţenii şi steliştii şi-au luat deja pulsul la Cupa Arcada, unde echipa noastră s-a impus cu 2-1.
„Am început campionatul cu o victorie, dar este clar că nu suntem mulţumiţi de prestaţia avută în meciul de la Bucureşti. Ne dorim o evoluţie mai bună şi deja sâmbătă vom întâlni un adversar de alt calibru. Vom întâlni Steaua, o echipă bună, o formaţie care s-a întărit anul acesta. O formaţie care are un avantaj prin faptul că a jucat 3 partide oficiale deja în Cupa Balcanică. Revenind la echipa noastră, ne dorim în primul rând să practicăm un joc de calitate şi în urma evoluţiei bune să câştigăm”, a declarat antrenorul Sergiu Stancu.
Partida va fi condusă de arbitri Benone Vişan - Marian Coman. Celelalte meciuri ale etapei: Ştiinţa Explorări Baia Mare - CSU Ştiinţa Bucureşti, Unirea Dej - Rapid Bucureşti, U Cluj - SCMU Craiova, CSM Corona Braşov - SCM Zalău.


Articole înrudite