17 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristi Munteanu şi Daniel Florea au fost promovaţi
Cristi Munteanu şi Daniel Florea au fost promovaţi

Ceea ce am anticipat s-a întâmplat. Vineri, Ovidiu Burcă a fost numit preşedinte la Rapid şi l-a numit ca antrenor principal pe Florin Marin. Administratorul special al Oţelului nu a stat mult pe gânduri şi a apelat la soluţiile de avarie, promovându-i pe Cristian Munteanu ca manager sportiv şi Daniel Florea ca antrenor principal. 

„Prioritatea pentru acest moment este să caut cinci-şase jucători cu experienţă pentru a întări lotul”, a spus „Babicu”. 

După droaia de probleme din ultimul timp, a apărut şi o veste bună. Oficialii clubului gălăţean încearcă din răsputeri să păstreze echipa în oraş. În acest sens a fost depusă la Fundaţia Sportului Gălăţean o cerere prin care se solicită închirierea stadionului Dunărea. Problema ar fi că gazonul nu este într-o stare foarte bună şi ar trebui dacă nu schimbat, măcar „reparat”. Duminică după-amiază, suporterii roş-alb-albaştri aveau programat, sub lozinca „Oţelul moare”, pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, un protest faţă de situaţia dezastruoasă în care a ajuns clubul, aflat în insolvenţă şi în pragul falimentului, după ce în urmă cu patru ani avea în cont circa 15 milioane de euro după câştigarea campionatului, a Supercupei României şi participarea în grupele Champions League.


Articole înrudite