27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aur, argint şi bronz pentru gălăţenii de la Triumf Dojo şi Sakura Kiai la un concurs internaţional
Aur, argint şi bronz pentru gălăţenii de la Triumf Dojo şi Sakura Kiai la un concurs internaţional

Sala Polivalentă „Romeo Iamandi" din Buzău a găzduit pe 1 iulie, a doua ediţie a competiţiei „All Karate Kyokushin World Cup", organizator Sensei Sorin Popescu, reprezentat Honkyokushin în România.
Competiţia a fost rezervată tuturor sportivilor de la categoriile: copii, juniori, cadeţi şi tineret, cu 300 de sportivi din: Muntenegru, Armenia, Grecia, Ucraina, Serbia, Ungaria şi România. Fiind supervizat de Shihan Brezovai Şandor din Ungaria, fondator HIKO, acest eveniment a fost unul de mare interes, cei prezenţi au putut urmări evoluţiile celor mai buni sportivi din fiecare ţară participantă. Galaţiul a fost reprezentat de cele două cluburi de tradiţie: Sakura Kiai şi Triumf Dojo. Cu medalii de bronz s-au întors acasă: Florin Constantin Bucur, la categoria 8 ani şi Alexandru Fotiadis, la categoria 10 ani. Au mai participat: Alexandra-Nicoleta Lungu, Gabriela-Luciana Bucur, Alexandru-Paul Lefter, Robert-Marian Vasiliu. „Au fost meciuri grele, în care toţi sportivii au fost testaţi atât fizic cât şi psihic, numărul lor fiind destul de mare, categoriile participante la fel de multe. Suntem mândri de evoluţia lor, este o experienţă care se adaugă la palmaresul fiecăruia şi implicit al secţiei/clubului, felicitări tuturor pentru efortul depus şi începem deja pregătirea pentru următoarea competiţie ce se anunţă la fel de grea, dar nu imposibilă. Felicitări şi părinţilor pentru susţinere, felicitări şi instructorului Sempai Viorel Mihai pentru rezultate",ne-a declarat preşedintele Sakura Kiai, Sensei Aura Ledaru.
De-asemenea, A.C.S. Triumf Dojo Galaţi, condus de profesor-antrenor Ana-Cristina Stase, a participat la această competiţie cu două sportive. Crina Stase a obţinut locul II la kata şi locul IV la Kumite, la grupa de vârstă 2007-2008, iar Crina Gheorghiu a obţinut locul I la kata şi locul II la kumite, la grupa de vârstă 2005-2006. „Ne dorim şi sperăm ca şi pe viitor să urcăm tricolorul pe podium în lume”, a concluzionat antrenorul Ana Cristina Stase.

04 dojo


Articole înrudite