28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Andrei Maxim, antrenor: „Cele două echipe care se bucură de Festivalul de Minibaschet de la Costineşti reprezintă vârful de lance pentru Templiers Academy”
Andrei Maxim, antrenor: „Cele două echipe care se bucură de Festivalul de Minibaschet de la Costineşti reprezintă vârful de lance pentru Templiers Academy”

La Costineşti se desfăşoară în această perioadă Festivalul Naţional de Minibaschet, care se bucură de o participare record, 113 echipe de fete şi băieţi. Galaţiul este reprezentat de cei de la Academy Templiers, un club înfiinţat în septembrie 2019, aflat la primele meciuri oficiale din istorie.
„Ne bucurăm că după un an şi jumătate de activitate(primele antrenamente Templiers au avut loc în Septembrie 2019) din care aproape jumătate am avut activitatea suspendată din cauza pandemiei. Participăm cu 2 echipe la festivalul de minibaschet (Masculin &feminin). Reuşim astfel să punctăm o dublă reuşită - formarea primelor 2 echipe ce se înscriu şi se bucură de minunatul festival Minibaschet. În aceeaşi măsură aceste două echipe reprezintă vârful de lance pentru Templiers Academy, ele deschizând lungul drum ce îl vom străbate de acum înainte. Mulţumim tuturor persoanelor din jurul Templiers Academy, sponsorilor, părinţilor şi nu în ultimul rând copiilor care se bucură de fiecare moment în aceste zile la Costineşti! Să nu îţi fie teamă, este doar viitorul tău!”, ne-a declarat Andrei Maxim, unul din antrenorii de la Templiers Academy.
Loturile celor două echipe prezente la Costineşti: Minibaschet Feminin - Alexandra Ioana Paşalică, Ana Maria Paşalică, Andra Gabriela Terlea, Sofia Nicolle Jiglău, Giulia Andreea Tomescu, Eva  Tiron, Maria Beatrice Stoian, Aneliss Maria Sabău, Ioana-Rebeca Voinea, Teodora-Ioana Elefteriu, Daria Elena Constandache, Nicoleta Gherghescu, Raisa Zainea; Minibaschet masculin - Romas Robert Dariciuc, Tudor Caloianu, Teodor Carp, Rareş Andrei Turcu-Teodorescu, Bogdan Daniel Dragomir, Robert Covaci, Robert Mazilu, Eduard Teodor Marin, Octavian Yldiz Feizulah, Gheorghin Robert Hudecz, Andrei Valentin Turcu,  Luka Andrei Martin, Alexandru Popa, Andrei Lupică. Staff-ul tehnic: Adriana şi Andrei Maxim.


Articole înrudite