Dacă nu ştii ce să faci cu mâncarea rămasă de la masa de Paşte, am pregătit trei sugestii sănătoase pentru tine:
Salată cu legume şi grătar
Dacă în ziua de Paşte ai pregătit un grătar cu familia, poţi folosi carnea rămasă pentru o salată absolut delicioasă şi complexă. Poţi opta pentru mix de salată verde, kale şi baby spanac, roşii cherry, castraveţi, quinoa şi carne de pui la grătar. Adaugă sucul de la o lămâie, ulei de măsline, sare şi piper.
Omletă sau frittata
Există câteva motive pentru care frittata se numără printre preparatele favorite ale multora dintre noi. În primul rând, poţi folosi oricâte ingrediente îţi doreşti, inclusiv carnea rămasă. Mai apoi, este super uşor de pregătit şi, nu în ultimul rând, este ideală pentru micul dejun, prânz sau cină. Dacă vrei să mănânci o frittata mai uşoară, poţi încerca varianta bogată în legume şi ouă.
Wrap grecesc cu carne de miel
Ideal pentru prânz sau cină, wrap-ul cu carne de miel este ideal, uşor de făcut şi mai ales super sănătos dacă alegi ingredientele corespunzătoare. În primul rând, optează pentru tortilla integrală, apoi nu uita de salată verde proaspătă, roşii cherry feliate, ceapă roşie, brânză feta şi sos tzatziki.