19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale
VIDEO: Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, şi-a anunţat astăzi, 20 august 2024, candidatura la alegerile prezidenţiale din toamnă.
"Am decis astăzi să candidez pentru funcţia de preşedinte al României!
Le voi cere colegilor mei, la *Congresul PSD din 24 august, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toţi cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simţit reprezentaţi, nu s-au simţit auziţi şi care şi-au pierdut speranţa într-un Preşedinte al TUTUROR, care să se bată pentru drepturile întregii societăţi!
Vreau să le asigur tuturor românilor un viitor în care să existe speranţa unei vieţi mai bune, în bunăstare şi pace.
Cred că marea aşteptare a românilor este aceea ca bogăţia, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulţi dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple!
Eu CRED că mandatul viitorului Preşedinte al ţării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toţi românii care muncesc cinstit! 
Sunt PREGĂTIT ca, alături de toţi cei care cred şi simt la fel, să lupt pentru ca românii să trăiască într-o ţară de care să fie mândri în fiecare clipă!", a transmis liderul PSD în mediul online (video jos ). *PSD Galaţi şi-a desemnat delegaţii care vor merge la Congresul Naţional


Articole înrudite