19 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trece ALDE Galaţi la AUR?
Trece ALDE Galaţi la AUR?

Cel mai utilizat mijloc de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor - AUR este, aşa cum bine se ştie, reţeaua de socializare Facebook. De altfel, toate partidele, şi chiar multe dintre insituţiile publice, preferă să comunice cu cetăţenii prin intermediul reţelelor de socializare. Aşadar, pe pagina de Facebook a organizaţiei AUR Galaţi, în ultima vreme, s-au înmulţit postările şi despre înfiinţarea unor noi organizaţii în comunele din judeţul Galaţi, dintre care enumerăm: Pechea, Costache Negri, Vănători, Şendreni, Smulţi.
Nimic de comentat despre extinderea AUR în judeţul Galaţi. Este libertatea fiecăruia de a adera la orice formaţiune politică, iar fiecare partid se poate extinde cât doreşte şi cât îi permite numărul simpatizanţilor. Interesant este că în fotografiile postate pe reţelele de socializare este prezent adeseori şi consilierul judeţean ALDE, Florin Gasparotti (foto ), fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi până în 2020, susţinut pe această funcţie tot de ALDE. Demn de menţionat este şi faptul că în cazul în care Florin Gasparotti semnează adeziunea la AUR, poate pierde fotoliul de consilier judeţean.
Cum de ceva timp Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a intrat într-un con de umbră după ce nu au reuşit să treacă pragul de 5% pentru a intra în parlament, multe organizaţii locale au încercat să se reorienteze către alte partide. Se prefigurează trecerea organizaţiei ALDE Galaţi la AUR Galaţi? Rămâne de văzut. Contactat de Monitorul de Galaţi, Florin Gasparotti nu a răspuns la telefon.


Articole înrudite