25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Organizaţia judeţeană Galaţi a Tineretului Social Democrat va organiza, la Sulina, sub egida „O românie curată”, acţiunile care se vor derula în cadrul celei de-a zecea ediţii a Trofeului Naţional „Delta Dunării”, informează purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan.
„Suntem mândri de faptul că TSD Galaţi organizează de zece ani acest Trofeu, care se bucură de o popularitate deosebită la nivel naţional, printre tinerii social-democraţi. Am reuşit, cred eu, să arătăm tuturor faptul că o campanie de ecologizare se face cu multă muncă şi dăruire, dar şi cu perseverenţă. Îmi doresc foarte mult ca această tradiţie, iniţiată acum zece ani de tinerii social-democraţi gălăţeni, să fie dusă mai departe de cei care vor veni după noi!”, a declarat Dorin Butunoiu, liderul Organizaţiei Judeţene TSD Galaţi şi vicepreşedinte la nivel naţional al TSD.
Cea de-a zecea ediţie a Trofeului „Delta Dunării” va fi organizată în acest an în perioada 15-18 august, locaţia taberei fiind, ca şi în ultimii ani, Plaja Sulina. În afara acţiunilor de ecologizare şi de menţinere a curăţeniei Deltei Dunării, tinerii vor organiza şi întreceri sportive de volei, fotbal, pescuit, darts, jocuri marinăreşti şi nu vor lipsi tradiţionalul foc de tabără şi concursurile de karaoke. Sâmbătă, 17 august, la Sulina va avea loc şi o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al TSD, la care vor participa toţi liderii judeţeni ai TSD, dar şi preşedintele naţional al TSD, ministrul Nicu Bănicioiu. „Noi am adresat din timp invitaţii şi altor membri din conducerea centrală a PSD şi tocmai de aceea nu ne va surprinde dacă se vor afla printre noi lideri marcanţi ai partidului şi guvernului, precum premierul Victor Ponta, vice-premierul Liviu Dragnea şi, evident, domnul ministru Dan Nica, liderul PSD Galaţi”, a declarat Dorin Butunoiu. La acţiunea de la Sulina vor participa peste 900 de tineri social-democraţi, din 30 de judeţe ale ţării, majoritatea vor fi din judeţul Galaţi, care se va prezenta în acest an la Trofeul „Delta Dunării” cu peste 400 de participanţi.


Articole înrudite