03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
În fiecare an sfintele sărbători de iarnă aduc bucurii nenumărate mai ales copiilor, care asteaptă cu înfrigurare apariţia moşului încărcat cu daruri. Cum mulţi dintre copii nu au şansa de a primi sub propriul brad darurile dorite, există „ajutoare” ale moşului care suplinesc golurile, iar la Tecuci a devenit tradiţie ca unul dintre aceste ajutoare de nădejde să fie senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă. Nici în acest an spectacolul urmat de daruri nu a lipsit, în aşteptarea moşului şi a darurilor au urcat pe scena sălii de spectacole „Ioan Petrovici” nenumăraţi artişti, atât din Tecuci, cât şi din localităţile limitrofe. Spectacolul a fost deschis de un dans desfăşurat sub genericul „Moşule, ce tânăr eşti”, urmat de evoluţia mai multor grupuri de dans, „Angels junior”, „Leliţa” a Grădiniţei Pinochio, „Perfecţion”, dar şi miniprograme de colinde în interpretarea elevilor de la Şcoala nr.1, corul „Angelli” al Casei de Cultura Tecuci, corul Lieşti, Grupul Griviţa, alături de o serie de artişti, printre care pot fi enumeraţi Eliza Bunu, Paraschiv Irina, Lazăr Gabriela şi Cristian Briceanu.
Spririduşi de nădejde al moşului au fost Teodora Chirvăsuţă şi colegii acesteia, elevi ai Colegiului Naţional „Spiru Haret” Tecuci. La eveniment au mai fost prezenţi senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă şi subprefect Daniel Ovidiu Tudorache.
„Am încercat şi în acest an să facem o bucurie copiilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferind darurile mult aşteptate. Cadourile nu sunt doar pentru cei care au evoluat pe scenă, ci pentru toţi copiii prezenţi în sală în acestă seară, ocazie cu care le doresc un Crăciun fericit şi plin de bucurii alături de părinţi”, a spus senatorul Chirvăsuţă.
De darurile Moşului s-au bucurat 700 de copii, 25 dintre aceştia fiind micii artişti care au bucurat publicul cu muzică, dans şi colinde. Aceasta nu a fost singura surpriză a serii, cei prezenţi fiind invitaţă să admire o expoziţie de icoane semnate de micii pictori ai Clubului Copiilor, coordonaţi de prof.Ioniţă Bebea, iar cei ce au dorit să ofere o felicitare deosebită au avut posibilitatea de a o achiziţiona, totodată participând la tombola caritabilă organizată de elevii Şcolii nr.10 „Dimitrie Sturdza” Tecuci, coordonaţi de prof.Florentina Golea.


Articole înrudite