19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PUSL a demarat precampania electorală pentru 2024
PUSL a demarat precampania electorală pentru 2024

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) s-au reunit la Galaţi, în cadrul unei şedinţe pe a cărei ordine de zi s-au aflat mai multe subiecte, printre care lansarea campaniei electorale pentru 2024 şi prezentarea noului brand al partidului. 

Astfel, PUSL şi-a fixat obiectivele pentru alegerile din 2024, stabilind care sunt paşii pentru perioada următoare şi strategia de consolidare şi dezvoltare a reţelei de filiale locale. 

”Avem propria noastră identitate, unică şi extrem de valoroasă. Avem o şansă istorică de a fi un exemplu pentru oameni şi pentru întreaga clasă politică. Să fim un exemplu de echilibru, al verticalităţii, al patriotismului, al credinţei şi al respectului pentru valorile autentice ale acestui popor”, a transmis deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL. 

Un alt punct pe ordinea de zi a fost legat de strategia de selecţie a persoanelor pentru instituţiile publice, prezentată de europarlamentarul Maria Grapini, care i-a invitat pe toţi specialiştii care vor să ajute la dezvoltarea României să se alăture PUSL.

”Primul nostru principiu este omul potrivit, la locul potrivit. Numirea persoanelor în instituţii publice trebuie să fie făcută doar dacă acestea şi-au demonstrat profesionalismul, au integritate morală, au avut rezultate şi notorietate în domeniul profesional unde au activat. Deschidem partidul tuturor tehnocraţilor, tuturor liderilor în profesiile lor, care vor să contribuie la dezvoltarea ţării, aplicând criterii meritocratice de selecţie”, a spus Maria Grapini.

PUSL a prezentat în cadrul şedinţei BEx şi noua identitate a partidului, care include un nou site PUSL şi elemente noi pe reţelele de socializare. 

Picu Apostol Roman, preşedintele Filialei Galaţi, a vorbit despre necesitatea reindustrializării României, în actualul context economic şi social.


Articole înrudite