23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PSD Galaţi şi-a lansat candidaţii pentru Consiliul Judeţean
PSD Galaţi şi-a lansat candidaţii pentru Consiliul Judeţean

Lansarea candidaţilor Partidului Social Democrat pentru Consiliul Judeţean Galaţi a avut loc vineri, 14 august 2020, în Grădina Botanică, la Rozarium. Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, care mai candidează pentru un mandat pentru aceeaşi funcţie, a prezentat lista pentru Consiliul Judeţean şi a început cu cea mai nouă sosire în partid, doctorul Mihai Polinschi.

Pe listă se mai află şi prorectorul Universităţii Dunărea de Jos, Silvius Stanciu, medicul neurolog Violeta Şapira, inspectorul şcolar general Mioara Enache, directorul general al Administraţie Pieţelor Galaţi, Viorica Sandu, avocat Andreea Naggar, actualul county manager, Doina Cucu, Gigel Istudor, actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi.

„Plecăm cu mare încredere pentru perioada 2020 - 2024. Am demonstrat că se poate, putem şi o să vedeţi că pe viitor vom merge pe acelaşi trend crescător. În primul rând, prioritatea numărul zero va fi în continuare absorbţia de fonduri europene. Cel mai important domeniu pe care ne vom axa în continuare este sănătatea. Dar toate celelalte domenii sunt la fel de importante. Avem nevoie să dezvoltăm agrementul, proiecte importante sunt şi în cultură, vom avea cel mai frumos muzeu din România. Şcolile speciale reprezintă un domeniu sensibil şi ne vom apleca cu investiţii şi în acest domeniu. Sportul este un domeniu pe care nu l-am neglijat şi nu-l vom neglija. Avem proiecte importante din toate domeniile. În echipă avem colegi din toate domeniile: şi sănătate, şi educaţie, şi juridic, şi economic, şi bineînţeles, şi sport“, a spus Costel Fotea, în dechiderea evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Galaţi.


Articole înrudite